angel
کاربر نمونه
Ms- تاریخ ثبتنام
- 12/10/22
- نوشتهها
- 954
- پسندها
- 3,478
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 5
- جنسیت
- خانم👩
مرغ کبابی یکی از معروف ترین غذاهای دنیاست.
یکی از انواع مرغ کبابی با چاشنی های تمایز را به برای شما آورده ایم. امروز مرغ کبابی اصیل به روش سوری را مرحله به مرحله همراه عکس به شما آموزش می دهیم.
🍽مواد لازم برای تتبيله الدجاج
6 تکه مرغ.
نصف پیمانه آب لیمو .
یک پیمانه سرکه سیب.
دو قاشق غذاخوری سیر خرد شده.
نصف پیمانه روغن زیتون
یک قاشق کوچک نمک.
یک قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده. فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری.
هل آسیاب شده یک قاشق غذاخوری. آویشن خشک نصف قاشق.
یک قاشق غذاخوری گشنیز آسیاب شده. یک قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده. نصف قاشق غذاخوری جوز هندی آسیاب شده.
نصف قاشق غذاخوری میخک آسیاب شده.
تکه های مرغ را خوب بشویید، سپس آبکش کنید، سپس بر روی تکه های مرغ شکاف هایی ایجاد کنید تا مرینیت را خوب جذب کند.
سیر و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید، سپس آبلیمو، سرکه سیب، نمک، آویشن، دارچین، فلفل سیاه، هل آسیاب شده، گشنیز، زیره، جوز هندی و میخک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرغ را در مارینیت قرار دهید و خوب بمالید تا مواد به داخل گوشت نفوذ کند سپس به مدت 6 ساعت در یخچال بگذارید.
تکه های مرغ را با مقداری چاشنی در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و یک ساعت بگذارید تا پخته و طلایی رنگ شوند.
تکه های مرغ را از فر خارج کرده و در ظرف سرو قرار دهید و بلافاصله در کنار برنج یا پاستا سرو کنید.
نوش جانتون💙
یکی از انواع مرغ کبابی با چاشنی های تمایز را به برای شما آورده ایم. امروز مرغ کبابی اصیل به روش سوری را مرحله به مرحله همراه عکس به شما آموزش می دهیم.
🍽مواد لازم برای تتبيله الدجاج
6 تکه مرغ.
نصف پیمانه آب لیمو .
یک پیمانه سرکه سیب.
دو قاشق غذاخوری سیر خرد شده.
نصف پیمانه روغن زیتون
یک قاشق کوچک نمک.
یک قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده. فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری.
هل آسیاب شده یک قاشق غذاخوری. آویشن خشک نصف قاشق.
یک قاشق غذاخوری گشنیز آسیاب شده. یک قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده. نصف قاشق غذاخوری جوز هندی آسیاب شده.
نصف قاشق غذاخوری میخک آسیاب شده.
تکه های مرغ را خوب بشویید، سپس آبکش کنید، سپس بر روی تکه های مرغ شکاف هایی ایجاد کنید تا مرینیت را خوب جذب کند.
سیر و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید، سپس آبلیمو، سرکه سیب، نمک، آویشن، دارچین، فلفل سیاه، هل آسیاب شده، گشنیز، زیره، جوز هندی و میخک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرغ را در مارینیت قرار دهید و خوب بمالید تا مواد به داخل گوشت نفوذ کند سپس به مدت 6 ساعت در یخچال بگذارید.
تکه های مرغ را با مقداری چاشنی در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و یک ساعت بگذارید تا پخته و طلایی رنگ شوند.
تکه های مرغ را از فر خارج کرده و در ظرف سرو قرار دهید و بلافاصله در کنار برنج یا پاستا سرو کنید.
نوش جانتون💙
آخرین ویرایش توسط مدیر: