رسپی مرغ سوخاری ب روش البیک بسیار ترد و خوشمزه ..

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
287667

اگر به دنبال راهی برای درست کردن بهترین مرغ سوخاری هستین بهترین وب دستور پخت را برای شما آوردیم تا مرغی طلایی و ترد مانند رستوران ها آماده کنید لطفا تا پایان با وطن وی همراه باشید.

زمان آماده سازی 30 دقيقه
وقت پخت 15 دقيقه
برای 8 نفر

مواد لازم:

_ سینه مرغ 4 تکه
_ آرد یک پیمانه
_ آرد سوخاری یک پیمانه
_ سرکه سفید - دو قاشق غذاخوری
_ تخم مرغ یک عدد
_ پودر پیاز قاشق کوچک
_ پودر سیر قاشق کوچک
_ زنجبیل قاشق کوچک
_ ادویه مرغ قاشق کوچک
_ ادویه کاری قاشق کوچک
_ فلفل سیاه قاشق کوچک
_ گشنیز 1 قاشق چایخوری خشک شده
_ دارچین قاشق کوچک
_ فلفل قرمز قاشق کوچک
_ نمک قاشق کوچک
_ زردچوبه قاشق کوچک
_ روغن 5 پیمانه

طرز تهیه

آرد را در ظرفی بریزید. پودر پیاز، پودر سیر، زنجبیل، ادویه مرغ، کاری، فلفل سیاه، گشنیز خشک، دارچین، پاپریکا، نمک و زردچوبه را اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید. یک پیمانه آب، سرکه و یک تخم مرغ اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود

تکه های مرغ را در مخلوط آرد آغشته کنید روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید.

برش های مرغ را از ظرف خارج کرده، در آرد سوخاری آغشته کنید، سپس در بشقاب بگذارید.

روغن نباتی را در یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
چی چی
سر آشپز پاپیون
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا