رسپی مرغ تکا هندی بسیار خوشمزه و خوشرنگ

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
Shutterstock 549085792 1


طرز تهیه: برای 4 تا 6 نفر زمان: 45 دقیقه
کالری: 504 کالری در هر وعده

مواد لازم:

_ پیاز بزرگ یک عدد
_ یک کیلو سینه یا ران مرغ بدون استخوان
_ برش های لیمو
_ یک قاشق چایخوری چات ماسالا چاشنی
_ 3 قاشق چایخوری ادویه گارام ماسالا هندی


مواد تشکیل دهنده برای مزه دار کردن

_ یک فنجان گشنیز خرد شده
_ دو قاشق غذاخوری خمیر زنجبیل
_ 3 قاشق چایخوری سیر له شده
_ 1 قاشق چایخوری روغن
_ 6 یا 2 عدد فلفل قرمز خشک
_ یک فنجان ماست تازه
_ رنگ خوراکی نارنجی نصف قاشق


طرز تهیه:

گشنیز را روغن بقیه چاشنی ها به جز ماست در مخلوط کن چرخ می کنیم تا مخلوط به حالت خمیری در بیاید. برای تزیین مقداری گشنیز کنار بگذارید.
مرغ را مکعبی یا تکه می کنیم، سپس مخلوط ادویه را به همراه ماست در یک کاسه بزرگ می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس تکه های مرغ را به همراه مواد برای مزه دار کردن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و یک شب در یخچال بگذارید تا مخلوط شوند.

تکه های مرغ را روی سیخ می گذاریم و فر را با دمای متوسط رو به بالا گرم می کنیم.
سیخ ها را با سینی زیر گریل در فر قرار دهید و به مدت 12 تا 15 دقیقه تفت دهید تا همه طرف ها قهوه ای و نرم شوند.

مرغ کبابی را از سیخ خارج کرده و در بشقاب بریزید سپس پیازها را به صورت حلقه های نازک خرد کرده و در ظرف دیگری بریزید. لیمو را روی پیازها فشار داده و مقداری ادویه چات ماسالا بریزید و خوب مخلوط کنید.

تیکای مرغ را با حلقه های پیاز تزئین کرده و با نان ترجیحا با نان هندی سرو کنید.
 
بالا