رسپی كعب الغزال اصیل و مشهور با قدمتی 200 ساله. 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,200
امتیازها
113
مدال ها
18
Cornes de gazelle

دسر کعب الغزال یکی از شیرینی های محبوب مراکشی است بسیار طعم لذیذی دارد و آسانی درست می شود. ترکیبات آن حاوی بسیاری از مواد مغذی مهم برای سلامت و ایمنی بدن مانند ویتامین ها، مواد معدنی، قندها، کربوهیدرات ها و ... است. بسته به موادی که در تهیه آن استفاده می شود، می توان آن را با مربا، یا با دارچین، کره و ..
مواد میانی
پانصد گرم بادام خرد شده. دویست و هفتاد و پنج گرم شکر. یک سوم فنجان آب شکوفه. یک چهارم فنجان کره آب شده. ¼ قاشق چای خوری دارچین. مصطکی
مواد لازم برای تهیه خمیر:
سه لیوان آرد. کمی نمک
دو عدد تخم مرغ
سه چهارم فنجان کره بدون نمک.
پنج قاشق غذاخوری آب
. طرز تهیه بادام ها را آسیاب کنید با دستگاه برقی سپس در ظرفی بریزید و مصطکی و شکر و آب شکوفه و دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری به دست آید. مخلوط را به شکل انگشتان بلند در آورید و کنار بگذارید. آرد را در ظرفی بریزید و کره و نمک و آب شکوفه و تخم مرغ را اضافه کنید و ربع ساعت ورز دهید سپس به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و روی آن را با کاغذ نایلونی بپوشانید و بگذارید یک ربع بماند. یک ساعت تا استراحت. هر قسمت از خمیر را روی سطح سفت و آرد پاشی شده پهن کنید و سپس فیلینگ را بگذارید و خمیر را از لبه ها خم کنید و خوب بپیچید و چند تکه کنید و با فشار روی لبه ها به شکل دلخواه در بیاورید. . تکه های خمیر را در سینی فر بچینید و در فر قرار دهید تا طلایی شوند. سپس آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. نوش جان
 
بالا