رسپی قبه الأرز المقلی بالدجاج متمایز و بسیار لذیذ. 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
7mCJFR312019

با ساده ترین روش تهیه قبه الأرزآشنا شوید.
نصف پیمانه شکر
نصف پیمانه سس سویا
پیمانه فنجان سس میرین
ران مرغ بدون استخوان و پوست 1 کیلوگرم، به صورت نوار برش داده شده است
1 قاشق غذاخوری روغن کانولا
2 عدد هویج پوست گرفته و خرد شده
1 پیاز متوسط، خرد شده
1 عدد فلفل قرمز رنده شده، خرد شده نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
1 پیمانه نخود فرنگی
1 پیمانه گل کلم بروکلی
3 قاشق غذاخوری روغن کنجد
2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
1 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
4 پیمانه برنج سفید خنک شده
6 عدد تخم مرغ بزرگ، زده شده
کنجد
برای تزئین پیاز سبز خلال شده

در یک کاسه کوچک ، شکر،
1/2 پیمانه سس سویا و میرین را مخلوط کنید.
مرغ را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید، سپس ½ فنجان از مرینیت را روی مرغ بریزید و بقیه را برای بعد نگه دارید.
مرغ را هم بزنید تا با مرینیت آغشته شود، با پوشش پلاستیکی بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
روغن کانولا را در یک تابه بزرگ روی حرارت قرار دهید. روغن کانولا را در یک تابه بزرگ روی حرارت قرار دهید.
وقتی روغن شروع به گرم شد کرد، هویج، پیاز و فلفل را اضافه کنید.
نمک و فلفل سیاه بزنید و هر از گاهی هم بزنید تا نرم شود حدود 5 دقیقه. نخود و کلم بروکلی را به ماهیتابه اضافه کنید.
3 دقیقه دیگر بپزید و تفت دهید تا کلم بروکلی کمی نرم شود و سبزیجات را از ماهیتابه خارج کنید.
2 قاشق غذاخوری روغن کنجد را به تابه اضافه کنید و حرارت دهید تا داغ شود، سپس سیر و زنجبیل خرد شده را اضافه کنید.
وقتی مخلوط بعد از حدود 15 ثانیه معطر شد، برنج پخته شده را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
وقتی برنج خوب مزه دار شد، آن را به یک طرف تابه فشار دهید و به طرف دیگر تخم مرغ زده شده را اضافه کنید.
هم بزنید تا شروع به سفت شدن کند، سپس سبزی ها را در ماهیتابه برگردانید و داخل برنج هم بزنید تا مخلوط شوند
3 قاشق غذاخوری سس سویا باقی مانده را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
مخلوط برنج را به سینی چرب شده منتقل کنید سپس برنج را گنبدی شکل کنید سپس روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید.
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد باقی مانده را در تابه گرم کنید.
مرغ مزه دار شده را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا طلایی شود.
سس تریاکی آماده شده را اضافه کنید و بپزید تا نرم و کمی غلیظ شود، سپس کنجد بپاشید.
گنبد برنج سرخ شده را در بشقاب سرو برگردانید.
مرغ تریاکی داغ را در وسط گنبد بریزید و روی آن را با پیاز سبز خلال شده تزیین کنید و آن را گرم و با سلامتی و تندرستی برای خانواده سرو کنید.
 

موضوعات مشابه

بالا