sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
مواد لازم شیرینی سینابون:
- 4 فنجان آرد.
نصف پیمانه شکر.
نصف پیمانه شیر گرم.
یک عدد تخم مرغ.
- یک چهارم پیمانه کره.
- قاشق کوچک نمک
- یک قاشق غذاخوری مخمر.
مواد میانی سینابون:
نصف پیمانه شکر قهوه ای.
- 2 و نیم قاشق غذاخوری دارچین.
- یک چهارم پیمانه کره.
آجیل به میزان دلخواه مانند گردو، بادام زمینی و فندق.
مواد لازم سس سینابون: پودر قند 2 پیمانه.
- یک قاشق چایخوری وانیل
نصف پیمانه کره زده شده.
100 گرم پنیر خامه ای،
طرز تهیه خمیر سینابون:
1- مواد مایع مانند شیر، کره و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
۲- آرد را به مخلوط قبلی اضافه کنید.
3- شکر و مخمر را بعد از حل شدن با هم با آب گرم اضافه کنید.
4- خوب هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
5- خمیر را در ظرفی بریزید و روی آن را با حوله بپوشانید و نیم ساعت در جای گرم بگذارید تا تخمیر شود طرز تهیه فیلینگ سینابون:
1- پس از ور آمدن خمیر، قبل از شروع به پهن کردن، روی سطح آن کمی آرد و کره بمالید.
2- خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کنید.
3- کره را در حالی که صاف است روی خمیر قرار دهید.
4- شکر و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی سطح خمیر قرار دهید.
5- خمیر را به طور یکنواخت گرد کنید و لبه ها را یکدست نگه دارید.
6- خمیر را به قطعات کوچک برش دهید.
7- سینی فر را با کره چرب کرده و سپس تکه های سینابون را بگذارید و فواصل بین آنها را رعایت کنید تا خمیر در فر منبسط شود.
8- دوباره خمیر را به مدت نیم ساعت بگذارید تا تخمیر شود.
9- فر را در آن مدت با دمای متوسط 165 درجه آماده کنید.
10-خمیر را در فر قرار دهید تا رنگ طلایی به خود بگیرد
طرز تهیه سس سینابون
1- همه مواد سس را با هم مخلوط کنید، تا زمانی که بافت خامه ای به دست آید.
2- سس را بلافاصله بعد از بیرون آمدن از فر در همان سینی در حالی که هنوز داغ است روی سینابون قرار دهید.
3- آجیل را به دلخواه اضافه کنید و با این دستور سینابون اصل را برای شما قرار داده ایم.