angel
کاربر نمونه
Ms- تاریخ ثبتنام
- 12/10/22
- نوشتهها
- 954
- پسندها
- 3,478
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 5
- جنسیت
- خانم👩
بسمیه یکی از شیرینی های عربی مخصوص ماه رمضان است و در الجزایر بسیار معروف و محبوب است و طعم فوق العاده ای دارد و به همین دلیل است که بزرگسالان و کودکان آن را دوست دارند. دستور پخت این شیرینی را برای شما دوستان عزیز قرار دادیم لطفا با ما همراه باشید
🍰مواد لازم
یک و نیم فنجان شیر تغلیظ شده(عسلی)
یک جعبه خامه
دو پیمانه نارگیل نرم. آرد نصف پیمانه. نصف پیمانه شیر خشک.
سه قاشق غذاخوری پودر کاسترد.
یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر.
یک پیمانه شکر
یک پیمانه شیر یا ماست.
نصف پیمانه روغن ذرت.
سه عدد تخم مرغ بزرگ
یک قاشق چایخوری عصاره وانیل.
نارگیل به میزان دلخواه.
نارگیل برشته شده به میزان دلخواه.
🍰طرز تهیه: در یک کاسه عمیق،
خامه ، نارگیل، شیرخشک، آرد،
شیر یا(ماست) ، کاسترد، بکینگ پودر، شکر، ، روغن، تخم مرغ و وانیل را بریزید. مواد قبلی را با قاشق چوبی به مدت سه دقیقه یا تا زمانی که مخلوطی یکدست و یکدست به دست آید، هم بزنید. مخلوط را بعد از چرب کردن کف ظرف با کره در سینی 11 اینچی بریزید.(تقریبا 27 سانتیمتر) سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم تا طلایی شود. شیر تغلیظ شده (شیر عسلی) را به محض بیرون آوردن روی سطح آن پخش می کنیم سپس مقداری نارگیل می پاشیم. می گذاریم تا خنک شود و آماده سرو است.
آخرین ویرایش توسط مدیر: