angel
کاربر نمونه
Ms- تاریخ ثبتنام
- 12/10/22
- نوشتهها
- 954
- پسندها
- 3,478
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 5
- جنسیت
- خانم👩
امروز یک روش آسان پخت مرغ را به شما ارائه می دهیم که طعم آن بسیار متفاوت است، همین حالا آن را امتحان کنید
برای 4 نفر
🍽مواد لازم برای سینه مرغ با سس قرمز
4 تکه سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان. ¼ کیلو گوجه فرنگی پوست گرفته و ریز خرد شده. یک پیمانه آب مرغ. یک پیاز کوچک، ریز خرد شده. 3 حبه سیر له شده. 3 قاشق غذاخوری روغن. یک قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده. نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه.
🍽طرز تهیه:
مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و 30 دقیقه کنار بگذارید.
روی حرارت متوسط روغن را داغ کنید سپس مرغ را از دو طرف به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید.
مرغ را خارج کرده و کنار بگذارید، سپس پیازها را در همان ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا پژمرده شوند.
سیر را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
آب مرغ ، مرغ و فلفل سیاه را به دلخواه اضافه کنید و سس را به جوش بیاورید.
سپس بگذارید 30 دقیقه بجوشد.
ریحان را اضافه کنید و هم بزنید، سپس اجازه دهید مخلوط به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.
مرغ را با سس قرمز در ظرف های سرو می ریزیم و با پارمزان رنده شده و برگ ریحان تزیین می کنیم.
سپس آن را داغ با چلو سفید یا پاستا سرو کنید
برای 4 نفر
🍽مواد لازم برای سینه مرغ با سس قرمز
4 تکه سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان. ¼ کیلو گوجه فرنگی پوست گرفته و ریز خرد شده. یک پیمانه آب مرغ. یک پیاز کوچک، ریز خرد شده. 3 حبه سیر له شده. 3 قاشق غذاخوری روغن. یک قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده. نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه.
🍽طرز تهیه:
مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و 30 دقیقه کنار بگذارید.
روی حرارت متوسط روغن را داغ کنید سپس مرغ را از دو طرف به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید.
مرغ را خارج کرده و کنار بگذارید، سپس پیازها را در همان ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا پژمرده شوند.
سیر را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
آب مرغ ، مرغ و فلفل سیاه را به دلخواه اضافه کنید و سس را به جوش بیاورید.
سپس بگذارید 30 دقیقه بجوشد.
ریحان را اضافه کنید و هم بزنید، سپس اجازه دهید مخلوط به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.
مرغ را با سس قرمز در ظرف های سرو می ریزیم و با پارمزان رنده شده و برگ ریحان تزیین می کنیم.
سپس آن را داغ با چلو سفید یا پاستا سرو کنید