ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
سلیق یکی از غذاهای اصیل و معروف عربستانی است که ارزش غذایی بسیار بالایی دارد
_ یک مرغ کامل تمیز شده و 6 تکه شده
_ 4 برگ بو
_ 4 عدد هل.
_ فلفل سیاه چوب دارچین مصطکی
_ چوب دارچین
_ 1 پیاز بزرگ خرد شده
_ 1 فلفل تند
_ 2 گوجه فرنگی
_ 1 حبه سیر
_ 2 پیمانه شیر
_ 1 و نیم پیمانه برنج دانه کوتاه
طرز تهیه
آب و مرغ را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کف آبگوشت را مرتباً از آن جدا کنید.
برگ بو، دانه هل، فلفل سیاه، مصطکی ، دارچین و پیاز را اضافه کنید و مخلوط را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را ببندید و بگذارید 30 دقیقه بماند.
در همین حین سس سلیق را درست کنید
فلفل تند را با گوجه فرنگی خرد کرده و با نمک و فلفل و حبه سیر و نصف پیمانه آب در مخلوط کن برقی بریزید و خوب بزنید.
سس را در ظرفی بریزید و دو پیمانه از آب مرغ را روی آن بریزید.
مرغ را از قابلمه خارج کرده و آب گوشت را صاف کنید.
برنج را در همان قابلمه، آب مرغ و یک قاشق کره و نمک بریزید و دوباره بجوشانید و سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید 25 دقیقه بماند تا برنج نرم شود. در این مدت هرگز درب قابلمه را باز نکنید.
بعد از 25 دقیقه شیر و مقدار بیشتری نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا مخلوط غلیظ شود و در قابلمه را ببندید و بگذارید بماند.
مخلوط شیر برنج را در ظرف سرو بریزید و مرغ را روی آن قرار دهید و کره را روی مرغ بمالید و داغ سرو کنید.
نوش جان♡