رسپی رافل شیر؛دسر جدید و بسیار خوشمزه

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
چی لازم داریم:

_ خمیر یوفکا ۷ برگ
‎_ کره آبکرده ۱۰۰ گرم
‎_ تخم مرغ 2 عدد
‎_ اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری
‎_ شکر ۱۰۰ گرم
‎_ شیر ۲۳۰ میلی لیتر
‎_ پودر شکر برای تزیین به میزان دلخواه

چه جوری درست میشه:

روی خمیرهای کره آبکرده بمالید و بعد هر یک را بصورت بادبزنی جمع کنید و از یک طرف آن را رول کنید.

آن‌گاه کف قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و رول‌ها را به ترتیب از مرکز داخل قالب بچینید.

سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی‌که روی شیرینی طلایی‌رنگ شد، بپزید.

حال تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شکر را 10 دقیقه با همزن برقی، هم بزنید و بعد شیر را بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون مایه فراهم کرده را روی شیرینی بریزید و 20 دقیقه دیگر آن را در فر بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.

1140466
 
بالا