sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و مهمی است که در تعطیلات و میهمانی ها سرو می شود، این روش پخت با به مواد فیلینگ و طرز چاشنی آن، بسیار تمایز است. اکنون مرغ شکم پر به روش هندی با مراحلی ساده به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
مرغ کامل.
3 قاشق غذاخوری روغن نباتی.
مواد لازم برای مزه دار کردن
دو قاشق غذاخوری ماست. دو قاشق بزرگ آبلیمو دو قاشق چایخوری رب سیر. یک قاشق چایخوری خمیر زنجبیل. نصف قاشق چایخوری پاپریکا. نصف قاشق چایخوری زردچوبه. نصف قاشق چایخوری نمک.
مواد برای فیلینگ
3 قاشق غذاخوری روغن نباتی.
نصف قاشق چای خوری زیره. پیاز نرم خرد شده. دو قاشق چایخوری سیر خرد شده. یک قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده. 300 گرم گوشت چرخ کرده.
یک قاشق غذاخوری گشنیز. یک قاشق چای خوری زیره. یک قاشق غذاخوری ادویه گارام ماسالا. نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن). دو عدد گوجه فرنگی، ریز خرد شده. یک لیوان نخود فرنگی؛ یک دانه سیب زمینی مکعبی خرد شده.
یک لیوان نخود فرنگی؛ یک دانه سیب زمینی مکعبی خرد شده. یک قاشق چای خوری آب لیمو. یک چهارم فنجان گشنیز خرد شده.
در یک کاسه عمیق، ماست، آب لیمو، رب سیر، 1 قاشق چایخوری خمیر زنجبیل، پاپریکا، زردچوبه و نمک را مخلوط کنید
مرغ کامل را داخل کاسه بریزید و از همه طرف آن را با چاشنی بپوشانید و سپس به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
روغن را در یک ماهیتابه عمیق روی حرارت متوسط گرم کنید، زیره را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید، سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
سیر ریز شده را به همراه رب زنجبیل اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، سپس گوشت چرخ کرده، گشنیز چرخ کرده، زیره، گارام ماسالا و نمک را اضافه کنید و بگذارید تا گوشت نرم شود
گوجه فرنگی و نخود و سیب زمینی را اضافه کنید و هم بزنید تا سیب زمینی ها نرم شوند سپس حرارت را خاموش کرده و آبلیمو و برگ گشنیز خرد شده را اضافه کنید.
مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج کرده و حفره معده را با مخلوط گوشت چرخ کرده
مرغ شکم پر را با روغن چرب کنید سپس در سینی فر چرب شده قرار دهید و به مدت 75 دقیقه بدون درب داخل فر قرار دهید تا پخته شود و رنگ طلایی به خود بگیرد
مرغ را در ظرف قرار دهید و بلافاصله آن را با سالاد سبز و سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید
مواد لازم
مرغ کامل.
3 قاشق غذاخوری روغن نباتی.
مواد لازم برای مزه دار کردن
دو قاشق غذاخوری ماست. دو قاشق بزرگ آبلیمو دو قاشق چایخوری رب سیر. یک قاشق چایخوری خمیر زنجبیل. نصف قاشق چایخوری پاپریکا. نصف قاشق چایخوری زردچوبه. نصف قاشق چایخوری نمک.
مواد برای فیلینگ
3 قاشق غذاخوری روغن نباتی.
نصف قاشق چای خوری زیره. پیاز نرم خرد شده. دو قاشق چایخوری سیر خرد شده. یک قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده. 300 گرم گوشت چرخ کرده.
یک قاشق غذاخوری گشنیز. یک قاشق چای خوری زیره. یک قاشق غذاخوری ادویه گارام ماسالا. نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن). دو عدد گوجه فرنگی، ریز خرد شده. یک لیوان نخود فرنگی؛ یک دانه سیب زمینی مکعبی خرد شده.
یک لیوان نخود فرنگی؛ یک دانه سیب زمینی مکعبی خرد شده. یک قاشق چای خوری آب لیمو. یک چهارم فنجان گشنیز خرد شده.
در یک کاسه عمیق، ماست، آب لیمو، رب سیر، 1 قاشق چایخوری خمیر زنجبیل، پاپریکا، زردچوبه و نمک را مخلوط کنید
مرغ کامل را داخل کاسه بریزید و از همه طرف آن را با چاشنی بپوشانید و سپس به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
روغن را در یک ماهیتابه عمیق روی حرارت متوسط گرم کنید، زیره را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید، سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
سیر ریز شده را به همراه رب زنجبیل اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، سپس گوشت چرخ کرده، گشنیز چرخ کرده، زیره، گارام ماسالا و نمک را اضافه کنید و بگذارید تا گوشت نرم شود
گوجه فرنگی و نخود و سیب زمینی را اضافه کنید و هم بزنید تا سیب زمینی ها نرم شوند سپس حرارت را خاموش کرده و آبلیمو و برگ گشنیز خرد شده را اضافه کنید.
مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج کرده و حفره معده را با مخلوط گوشت چرخ کرده
مرغ شکم پر را با روغن چرب کنید سپس در سینی فر چرب شده قرار دهید و به مدت 75 دقیقه بدون درب داخل فر قرار دهید تا پخته شود و رنگ طلایی به خود بگیرد
مرغ را در ظرف قرار دهید و بلافاصله آن را با سالاد سبز و سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید