اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,926
- پسندها
- 22,633
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
ماهی یکی از غذاهای دریایی بسیار خوشمزه است که حاوی فواید سلامتی بسیاری است که بدن به آن نیاز دارد.
امروز تتبيله (ماهی سرخ شده) را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.
مواد تشکیل دهنده
آرد نصف پیمانه. یک چهارم قاشق چایخوری پاپریکا. نصف قاشق چایخوری نمک. ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه.
450 گرم فیله ماهی.
طرز تهیه
مزه دار کردن ماهی
تکه های ماهی را در مخلوط مرینت آغشته کنید و مطمئن شوید که آنها را کاملاً بپوشانید.
ماهی را سرخ کنید
تکه های ماهی را در ماهیتابه ای عمیق با روغن به مدت 6 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.
ماهی سرخ شده را سرو کنید
ماهی سرخ شده را بلافاصله پس از فیلتر کردن از روغن سرو کنید.
امروز تتبيله (ماهی سرخ شده) را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.
مواد تشکیل دهنده
آرد نصف پیمانه. یک چهارم قاشق چایخوری پاپریکا. نصف قاشق چایخوری نمک. ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه.
450 گرم فیله ماهی.
طرز تهیه
مزه دار کردن ماهی
تکه های ماهی را در مخلوط مرینت آغشته کنید و مطمئن شوید که آنها را کاملاً بپوشانید.
ماهی را سرخ کنید
تکه های ماهی را در ماهیتابه ای عمیق با روغن به مدت 6 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.
ماهی سرخ شده را سرو کنید
ماهی سرخ شده را بلافاصله پس از فیلتر کردن از روغن سرو کنید.