sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
المشبک یکی از معروف ترین شیرینی های ترد سوری به حساب می آید که طعم لذیذ آن شبیه به لقیمات است. طرز تهیه المشبک سوری را با مراحلی بسیار آسان به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
3 پیمانه سمولینا.
دو پیمانه شیر گرم.
یک و نیم پیمانه آرد.
روغن 6 میلی لیتر.
3 قاشق غذاخوری شکر.
یک قاشق چایخوری مخمر فوری.
یک چهارم قاشق چایخوری نمک.
یک پیمانه شربت (شهد)
ارد سمولینا ، شیر، آرد، روغن، شکر، مایه خمیر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا خمیر منسجمی به دست آید، سپس روی آن را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه کنار بگذارید.
خمیر را در قیف شیرینی پزی قرار می دهید
خمیر را به صورت دیسک های مارپیچ مانند تصویر داخل روغن داغ بریزید سپس سرینی ها را به مدت دو دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند.
شیرینی ها در شربت شکر آغشته کنید، سپس صاف کنید تا کاملا خنک شود
بلافاصله در ظرف سرو سرو کنید، می توانید به دلخواه با پسته تزئین کنید