رسپی المشبک سوری بسیار مشهور و خوش طعم. 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18

المشبک یکی از معروف ترین شیرینی های ترد سوری به حساب می آید که طعم لذیذ آن شبیه به لقیمات است. طرز تهیه المشبک سوری را با مراحلی بسیار آسان به شما آموزش می دهیم.

582ebb6da3aed20e02122f5246f39d4d640cd3de 200722092747

مواد لازم
3 پیمانه سمولینا.
دو پیمانه شیر گرم.
یک و نیم پیمانه آرد.
روغن 6 میلی لیتر.
3 قاشق غذاخوری شکر.
یک قاشق چایخوری مخمر فوری.
یک چهارم قاشق چایخوری نمک.

یک پیمانه شربت (شهد)

ارد سمولینا ، شیر، آرد، روغن، شکر، مایه خمیر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا خمیر منسجمی به دست آید، سپس روی آن را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه کنار بگذارید.
6cbd66132fe02aac0b1172d55215961e132c6e13 200722092747

خمیر را در قیف شیرینی پزی قرار می دهید
B2980cd7c67c6b0071141a90c3e6e8e3018a5c3d 200722092747


خمیر را به صورت دیسک های مارپیچ مانند تصویر داخل روغن داغ بریزید سپس سرینی ها را به مدت دو دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند.


89e8a789d4827b26dbf045ba19cc9863fbb9f5ec 200722092747

شیرینی ها در شربت شکر آغشته کنید، سپس صاف کنید تا کاملا خنک شود
711fcabf190b5a71d6e7509979f0b2ffe85112a0 200722092747

بلافاصله در ظرف سرو سرو کنید، می توانید به دلخواه با پسته تزئین کنید
 

پیوست‌ها

  • 711fcabf190b5a71d6e7509979f0b2ffe85112a0-200722092747.jpg
    711fcabf190b5a71d6e7509979f0b2ffe85112a0-200722092747.jpg
    372.7 کیلوبایت · بازدیدها: 11
بالا