اعتصامی
دردت وَه گیانم هلنم
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 21,570
- پسندها
- 22,235
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
از میان دستورها مختلف هندی ترکیبی آسان و متمایز را برای شما انتخاب کردیم تا بهترین غذاهای هندی را تهیه کنید.میکس ادویه ماسالا را یاد بگیرید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
گشنیز خشک: 2 قاشق غذاخوری (له شده)
زیره: یک و نیم قاشق چایخوری (ساییده شده)
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
زنجبیل: 1 قاشق چایخوری (خشک شده و آسیاب شده)
فلفل قرمز تند: 1 قاشق چایخوری (له شده)
دارچین: 1 قاشق چایخوری (ساییده شده)
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری (خرد شده)
- هل: یک قاشق چایخوری (له شده)
جوز هندی: یک چهارم قاشق چایخوری (ساییده شده)
طرز تهیه
1. همه مواد را در یک ظرف مخلوط کنید سپس در ظرف شیشه ای قرار دهيد.
2. درب ظرف را محکم ببندید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.