دستور پخت کروسان شکلاتی

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
  848x477


کروسان شکلاتی، یکی از انواع نان های شکلاتی فرانسوی است که در کشورهای مختلف بسیار معروف و پرطرفدار می باشد. این نان شیرینی خوشمزه که در ایتالیا، اتریش و آرژانتین نیز محبوب و پرطرفدار می باشد در وعده های غذایی مختلف و به عنوان میان وعده، صبحانه و پیش غذا سرو می ‌شود.

کروسان شکلاتی دستور پخت راحت و آسانی دارد و می توانید خیلی سریع در منزل این نان شیرینی خوشمزه و لذیذ را طبخ و آماده کنید. نان رول کروسان با مواد اصلی آرد، چیپس شکلاتی و کره طبخ شده و طعم و عطر فوق ‌العاده ‌ای دارد. می توانید از کرم شکلاتی، مارمالاد و انواع مرباها برای پر کردن داخل کروسان نیز استفاده کنید.

مواد لازم

_ آرد سفید: ۱ پیمانه
_ چیپس شکلات: نصف پیمانه
_ تخم مرغ: ۱ عدد
_ کره: ۸ قاشق غذاخوری
_ آب یخ: یک چهارم پیمانه


مراحل

گام 1
ابتدا آرد سفید و کره برش داده شده را در یک غذاساز بریزید و خوب مواد را مخلوط کنید.

گام 2
آب را مرحله مرحله به مواد غذاساز اضافه و مجدد مواد را هم بزنید.

گام 3
سپس بر روی سطح صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر را با یک وردنه باز کنید.

گام 4
خمیر را از دو طرف تا کرده و مجدد با وردنه صاف کنید.

گام 5
۵ بار این کار را انجام دهید تا خمیر آماده شود.

گام 6
سپس خمیر را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و گره بزنید.

گام 7
به مدت یک ساعت خمیر را در یخچال بگذارید.

گام 8
سپس خمیر را خارج کرده و با وردنه صاف کنید.

گام 9
خمیر را به شکل مثلث برش دهید.

گام 10
چیپس های شکلاتی را در وسط خمیر بریزید.

گام 11
سپس خمیر را رول کنید و بپیچید.

گام 12
تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری آب را در یک کاسه مخلوط کنید.

گام 13
با استفاده از یک قلمو، کمی از مایه را بر روی خمیرهای رول شده بمالید.

گام 14
فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

گام 15
در سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و کروسان شکلاتی را بچینید.

گام 16
سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.نوش جاان


*می‌ توانید از شکلات نیز برای تزیین کروسان استفاده کنید
Croissant
 
بالا