دستور پخت شیرینی الجلجلانيه تونسی🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
314b2b5e7181dcd64071cf4ce68403c6
127 200149 tunisian jaljilani recipe 350x200

200 گرم کنجد بوداده.
50 گرم بادام بو داده.
200 گرم عسل.
2 قاشق غذاخوری شکر.
یک قاشق غذاخوری آب لیمو.
طرز تهیه:
کاسه ای آماده کرده با کره چرب کرده و کنجد و بادام را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید.
در یک قابلمه عسل، شکر و لیمو را بریزید و مواد را هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
مخلوط عسل را روی مخلوط کنجد و بادام اضافه کنید و سریع هم می زنند تا مواد به هم بچسبند و به شکل خمیر درآیند.
خمیر را به شکل مستطیل در می آوریم و در سینی چرب شده با کره می چینیم و می گذاریم تا به هم بچسبد و با رضایت و شفا سرو شود.
 

موضوعات مشابه

تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
70
تابان
تابان
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
92
اعتصامی
اعتصامی
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
28
اعتصامی
اعتصامی
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
40
تابان
تابان
بالا