دستور نان حواشی محبوب دل مصری ها🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
Istock 486846058

به نقل از وب سایت روزنامه مصری الشروق، نان حواشی برای اولین بار در دهه هفتاد قرن گذشته به دست یک قصاب مصری ساده به نام محمد الحاوشی پخته شد. این قصاب در داخل خمیر نان قبل از گذاشتن در تنور گوشت قرار داد و سپس در تنور قرار داد.. مصری ها این نان را بسیار دوست دارند.
این نان تنها در مصر مرسوم نیست بلکه به تمام کشورهای عربی نقل مکان کرد.

طرز تهیه نان حواشی بسیار خوشمزه
مواد لازم: آرد یک کیلوگرم. نصف قاشق چایخوری شکر. کره چهار قاشق غذاخوري. یک قاشق غذاخوری مخمر. قاشق کوچک نمک. یک پیمانه و یک سوم آب گرم. مواد میانی نان پانصد گرم گوشت قرمز چرخ کرده است. سه عددپیاز اندازه متوسط.
سه عدد فلفل دلمه ای . دو عدد فلفل سبز تند. یک قاشق غذاخوری کره. . قاشق کوچک نمک. یک پیمانه هل آسیاب شده. یک قاشق چایخوری ادویه کاری. فلفل سیاه به دلخواه
طرز تهیه مایه خمیر و شکر را در نصف لیوان آب بریزید و لیوان را کنار بگذارید تا مایه خوب واکنش ندهد. در یک کاسه عمیق آرد، نمک، کره ذوب شده و یک لیوان مایه خمیر آماده شده را اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن کنید و کم کم آب را اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر نرم و منسجمی به دست آید. خمیر به دست آمده را برای بسته بندی مواد غذایی با کیسه نایلونی می بندیم و یک ساعت کنار می گذاریم تا تخمیر شود و حجم آن دو برابر شود. گوشت، فلفل دلمه ای و فلفل سبز را در چرخ گوشت بریزید و گوشت به دست آمده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. قیمه، ادویه های کاری، هل، نمک و فلفل سیاه را به ظرف گوشت اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا گوشتی منسجم مانند خمیر به دست آید. خمیر را به قطعات متوسط (هر تکه به اندازه یک پرتقال) برش دهید و با وردنه (میله وردنه) گلوله خمیر را باز کنید تا نازک شود. مقداری گوشت روی خمیر می زنیم سپس خمیر دیگری می آوریم و روی آن می گذاریم و با فشار انگشت روی آن لبه ها را می چسبانیم. در ماهیتابه بزرگی با حرارت ملایم کمی روغن نباتی ریخته و وقتی روغن داغ شد نان حواشی را می گذاریم تا ته آن سرخ شود سپس نان را برای طرف دیگرش می چرخانیم تا سرخ شود و تکرار می کنیم. این فرآیند تا زمانی که تمام مقدار به پایان برسد. هر نان را از وسط نصف کنید و نان ها را در بشقاب سرو بچینید تا برای خوردن آماده شود. در کنار غذای نان حواشی، سالادها سرو می شود
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا