sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
قطایف در ماه مبارک رمضان
در کشورهای عربی انواع مختلفی از شیرینی ها را تهیه می کند که قطایف یکی از این شیرینی ها به شمار می رود و با افزودن شربت به آن متمایز می شود، علاوه بر این که با پر کردن های فراوان از جمله خامه، گردو، پنیر و بسیاری از آن ها تهیه می شود. ما در این مقاله با طرز تهیه خمیر قطایف به روش فلسطینی آشنا خواهیم شد. خمیر قطایف به روش فلسطینی مواد لازم آرد سفید دو پیمانه برای شیرینی. یک قاشق غذاخوری مخمر فوری. دو قاشق چایخوری آرد سمولینا نرم. نصف فنجان روغن ذرت. دو قاشق چایخوری شیر خشک. دو لیوان آب. دو قاشق چایخوری شکر. یک چهارم قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه: در یک کاسه گود آرد، شکر، مایه خمیر، آرد سمولینا نرم و شیرخشک را بریزید سپس همه این مواد را با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید. به مخلوط مواد خشک، آب و روغن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. روی کاسه را با کیسه نایلونی بپوشانید و حداقل نیم ساعت در جای گرمی بگذارید. یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. مقدار مناسبی از خمیر قطایف آماده را داخل تابه داغ می ریزیم و می گذاریم تا حباب هایی خارج شود و رنگ آن از تغییر کند. قطایف آماده را از تابه در می آوریم و روی یک تکه پارچه تمیز می گذاریم. دو مرحله قبل را ادامه می دهیم تا مقدار خمیر تمام شود. قطایف را با فیلینگ مورد نظر پر می کنیم.