دستور تهیه یه مربای جدید و خوشمزه

  • نویسنده موضوع اعتصامی
  • تاریخ شروع
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,721
پسندها
22,588
امتیازها
113
مدال ها
6
Eggplant jam

مواد اولیه

بادمجان 800 گرم چوب دارچین 4 عدد میخک 4 عدد

گردو 1 لیوان شکر 4 لیوان آبلیمو 4 قاشق غذاخوری


بادمجان ها را پوست بگیرید و به اندازه ای که میخواهید خرد کنید ( بهتر است از بادمجان ریز برای تهیه مربا استفاده کنید ).


بادمجان های خرد شده را درون کاسه ای بریزید و آب سرد اضافه کنید تا روی بادمجان ها را بگیرد ، پس از چند ساعت بادمجانها را آبکشی کنید.

بادمجان ها را درون قابلمه ای بریزید و آب اضافه کنید تا روی بادمجان ها را بگیرد ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه 15 دقیقه جوشید با آب سرد آبکشی کنید.



درون قابلمه 4 لیوان آب ، شکر ، چوب دارچین و میخک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس بادمجان ها را اضافه کنید و 20 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و روی آن را بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق بماند ، پس از 24 ساعت مجدد 20 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید ، روی قابلمه را بپوشانید و در دمای اتاق قرار دهید.


روز سوم هم مانند روز دوم مربا را 20 دقیقه بجوشانید سپس مغز گردو و آبلیمو را اضافه کنید ، پس از اینکه مربا سرد شد درون شیشه بریزید.

میتوانید مربا را در 1 روز بپزید اما در پخت 3 مرحله ای مربا رنگ و بافت بهتری خواهد داشت.

+ استفاده از گردو اختیاری است و میتوانید حذف کنید.

+ میتوانید به جای 4 چوب دارچین از 1/2 قاشق چایخوری پودر دارچین استفاده کنید.

+ میتوانید از 4 عدد هل یا 1/2 قاشق چایخوری پودر هل هم استفاده کنید

🌱منبع بانــو شـف
 
بالا