دستور تهیه گزلمه بادمجان/غذای ترکی

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
   768x768


طرز تهیه گزلمه
گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذه که به صورت عصرانه هم استفاده میشه، از نقاط قوت این غذا اینه که در انواع مختلف تهیه میشه و بسیار متنوعه .

مواد لازم

2 عدد بادمجان
▢1 قاشق غذاخوری روغن
▢1 قاشق چایخوری نمک
▢3 لیوان آرد (تقریبی)
▢1 عدد تخم مرغ
▢به مقدار لازم آب
▢2 حبه سیر

دستور تهیه


بادمجانها رو کبابی می کنیم و میذاریم تا خنک بشه.
آرد ، تخم مرغ ، روغن و نمک رو با هم مخلوط کنید و آب رو کم کم به خمیر اضافه کنید ، این کار رو انقدر ادامه میدیم که در حین ورز دادن خمیر به دستمون نچسبه ( لازم نیست این خمیر رو خیلی ورز بدیم.)

پوست کبابی شده بادمجان ها رو جدا و ۲ حبه سیر رو به بادمجان ها اضافه می کنیم این مخلوط رو با گوشکوب له می کنیم.

بعد از مخلوط شدن کامل بادمجان و سیر ، به اندازه یک گردو از خمیرمون برمی داریم ، با وردنه این خمیر رو باز می کنیم ، هر چی نازکتر باشه بهتره ، قطر خمیر دایره شکلمون باید با قطر ماهیتابه مون یکی باشه که خمیر داخل ماهی تابه جا بشه.

مقداری از مخلوط بادمجان و سیر رو وسط خمیر میذاریم و کاملا پخش می کنیم بعد نیمی از خمیر رو روی نیم دیگه بر می گردونیم که به شکل نیم دایره در بیاد ، تابه رو روی گاز میذاریم بعد از اینکه گرم شد کف تابه رو چرب می کنیم خمیر رو داخل تابه میذاریم با شعله متوسط ، کمی که سرخ شد ، خمیر رو بر می گردونیم تا طرف دیگش هم سرخ و طلایی بشه. گزلمه بادمجانی شما آمادست.نوش جاان
 
آخرین ویرایش:
بالا