ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,564
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
کوکو تره فرنگی یکی از خوشمزه ترین کوکوهاست که به کسانی که دنبال کوکوهای جدید می گردند توصیه می شون
طرز تهیه کوکو پیتزایی بدون فر
مواد لازم برای ۴ نفر
_ تره فرنگی۳۰۰ گرم
_ تخم مرغ۴ عدد
_ آرد سوخاری۴ قاشق غذاخوری
_ نمک و فلفل سیاه و زردچوبهمقدار لازم
_ بکینگ پودرنوک قاشق چایخوری
طرز تهیه کوکو تره فرنگی
مرحله اول
برای تهیه کوکو تره فرنگی ساقه های تره فرنگی را بگیرید و در ابعاد ریز خرد کنید و بشویید بعد در صافی قرار دهید تا آب آن گرفته شود.ابعاد ریز تره فرنگی زیبایی خاصی به غذا می دهد.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و کف ریزی روی کاسه حاصل شود.حالا نوبت آن است که بکینگ پودر و آرد سوخاری را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
مرحله سوم
در این مرحله ابتدا زردچوبه را اضافه کنید و مواد را به خوبی به هم بزنید و سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و مواد را به هم بزنید تا مطمئن شوید که ترکیب یکدستی حاصل شده است.
مرحله چهارم
تابه را روی اجاق گذاشته و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.در این مرحله مواد کوکو را درون تابه بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم کوکوی شما بپزد.
مرحله پنجم
بعد از پختن طرف اول کوکو تره فرنگی آن را برش دهید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر هم بپزد.حالا کوکو را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر هم پخته شود.معمولا بعد از ۷ الی ۸ دقیقه طرف دیگر هم با حرارت ملایم می پزد.
مرحله ششم
در این مرحله کوکوها را درون روغن گیر بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود و هم طعم غذا بهتر می شود و هم کالری غذا کمتر می شود.بعد از خارج شدن روغن غذا آماده سرو می شود برای تزیین کوکو با گوجه و خیارشور دیزاین کنید. نوش جان♡..... /
آخرین ویرایش توسط مدیر: