دستور تهیه کرامبل سیب و دارچین

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
 848x477

کرامبل سیب، یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سالم می باشد که می توانید به راحتی و خیلی سریع در منزل آن را تهیه و سرو نمایید. این دسر خوشمزه و عالی، یک میان وعده و عصرانه متفاوت و خوش طعمی است که برای مهمانی های خانوادگی و دورهمی های دوستانه بهترین گزینه برای پذیرایی می باشد. این دسر از ۲ لایه درست شده که یک لایه آن میوه مزه دار و لایه دیگر آن، مخلوط آرد ترد و برشته می باشد. البته در بعضی از رسپی ها، این دسر را به صورت ۳ لایه نیز درست و تزئین می نمایند.

سیب، میوه محبوب و خوشمزه برای تمام افراد که خواص و فواید بسیاری نیز دارد. میوه سیب سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی چون ویتامین های C ،B ،K، ریبوفلاوین، منیزیم، مس، فیبر، پتاسیم، منگنز و… می باشد که هر یک از این مواد و عناصر مغذی موجود در این میوه خوشمزه باعث ده ها فایده و سلامتی برای بدن می ‌شود. از جمله خواص و فواید این میوه خوش طعم می توان به حفظ سلامت پوست و درخشندگی آن، تقویت بینایی، افزایش انرژی و رفع ضعف بدن، حفظ سلامت قلب و عروق، رفع کم خونی، تقویت سیستم ایمنی بدن و… اشاره کرد. می توانید با تهیه و آماده کردن دسر کرامبل سیب، هم یک میان وعده عالی و خوشمزه برای خود تدارک و آماده کنید و هم از خواص و فواید این میوه لذیذ و سالم بهره ببرید.

مواد لازم
_ آرد: دو سوم پیمانه
_ سیب: ۴ عدد
_ شکر: ۵ قاشق غذاخوری
_ کره: ۷۰ گرم
_ پودر قند: ۱ قاشق غذاخوری
_ وانیل: نصف قاشق چایخوری
_ دارچین: به مقدار لازم

مراحل

گام 1
یک عدد از سیب ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.


گام 2
در یک قابلمه کمی آب پر کنید و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید.


گام 3
سیب های خرد شده را در آب جوش بریزید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نرم شوند.


گام 4
سپس سیب ها را در یک آبکش ریخته و بگذارید کمی سرد شود.


گام 5
نصف کره را در یک ماهی تابه بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.


گام 6
باقی سیب‌ ها را نیز پوست گرفته و نگینی خرد کنید.


گام 7
سپس سیب های خرد شده را به ماهی تابه اضافه و کمی تفت دهید.


گام 8
شکر، سیب های پخته شده و دارچین را به مواد ماهی تابه اضافه و مخلوط کنید و سپس حرارت را خاموش نمایید.


گام 9
مواد آرد، وانیل و پودر قند را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.


گام 10
باقی مانده کره را نرم و به مواد اضافه کنید.


گام 11
مواد را با چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شود.


گام 12
مخلوط سیب را در ظرف فر ریخته و ترکیب آرد را نیز بر روی آن بریزید و سطح آن را بپوشانید.


گام 13
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و دسر را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا آماده شود.
 
بالا