sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
در بخش آموزش شیرینی سایت وطن وی دستور پخت شیرینی الغربيه مصری را قرار خواهیم داد، لطفا با ما همراه باشید.
شما باید تمام مراحل مربوط به طرز تهیه شیرینی الغریبه مصری را از تهیه دقیق مواد گرفته تا مراحل آماده سازی را به طور کامل انجام دهید و در اینجا به شرح زیر است:
2 پیمانه آرد همه منظوره الک شده.
1 پیمانه پودر قند.
2 قاشق چایخوری وانیل
250 گرم کره سرد.
مقدار ¼ قاشق چایخوری نمک.
مقدار مناسبی از پسته یا بادام برای تزیین به دلخواه استفاده شود.
ابتدا یک کاسه تمیز و عمیق بیاورید و اگر خیس بود آن را خوب خشک کنید.
سپس کره، شکر، وانیل و نمک را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود و تا زمانی که مخلوط کاملا مخلوط شود.
سپس آرد الک شده را در حالی که به خوب هم زدن ادامه می دهیم به تدریج اضافه می کنیم تا خمیری منسجم با غلظت نسبتا متوسط، نه نرم و نه سفت، به دست آید.
در سینی که برای صاف کردن استفاده می شود، یک کاغذ روغنی می گذاریم، در حالی که فر گرم می شود تا تمام خمیر بریده شود.
بعد از آن شروع به فرم دادن به خمیر می کنیم، به این صورت که یک تکه کوچک از خمیر را برداشته و با دست پهن می کنیم، سپس به دلخواه روی آن را با آجیل تزئین می کنیم و در سینی می گذاریم.
پس از تکمیل مقدار خمیر و قرار دادن خمیر در سینی، سینی را به مدت 15 دقیقه در فر 180 درجه قرار می دهیم.
در انتها شیرینی الغريبه را می گذاریم تا خنک شود و با چای میخک سرو می شود.
پیوستها
آخرین ویرایش توسط مدیر: