دستور تهیه املت تو پُر/املت تایلندی

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
این املتِ خوشمزه، تایلندیه و یکم شیرین
در مواد اولیه داخلِ املت، یک قاشق چای خوری شکر هم استفاده میشه ک من حذفش کردم 😁😍😶

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

مواد لازم برای طرز تهیه املت تو پر

_ تخم‌مرغ زده‌شده ۴ عدد
_ نمک به اندازه لازم
_ روغن مایع ۲ قاشق سوپ‌خوری

مواد داخل املت

_ روغن مایع ۲ قاشق سوپ‌خوری
_ پیاز کوچک ۱ عدد
_ سیر خردشده ۲ حبه
_ گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم
_ گوجه‌فرنگی خردشده ۲ عدد
_ گشنیز خردشده یک قاشق غذاخوری
_ نمک و فلفل به اندازه لازم
_ فلفل قرمز ریزشده یک عدد

طرز تهیه املت تو پر

مرحله اول
در ابتدا تابه‌ای را انتخاب کنید اگر تفلون و نچسب باشد بهتر است. پیاز و سیر خردشده را با هم در تابه بریزید و حرارت متوسط را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه یا تا زمانی که پیاز نرم شود تفت دهید.

مرحله دوم
گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید و به‌مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه تفت داده تا سرخ و کمی قهوه‌ای شود. زمانی که گوشت کمی برشته شد نمک و فلفل، شکر و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید. حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه دهید گوشت با آب گوجه‌فرنگی پخته، مخلوط و غلیظ شود.

مرحله سوم
گشنیز و فلفل قرمز را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف را بگذارید تا گوشت گرم بماند. برای تهیه املت، ‌‌تخم‌مرغ‌‌ها را در ظرف گودی بشکنید و به اندازه کافی به آن نمک اضافه کنید.

مرحله چهارم
روغن را در تابه نچسبی داغ کنید. نیمی از مخلوط ‌‌تخم‌مرغ‌‌ها را در روغن داغ بریزید و بلافاصله تابه را برگردانید تا ‌‌تخم‌مرغ به صورت لایه نازکی روی سطح تابه قرار بگیرد.

مرحله پنجم
‌‌تخم‌مرغ‌‌ها را روی حرارت متوسط اجاق گاز با در بسته قرار دهید تا زیر آن رنگ طلایی به خود بگیرد. سپس نیمی از مخلوط گوشت را در مرکز لایه ‌‌تخم‌مرغ بریزید و لبه‌‌های آن را با استفاده از قاشق و چنگال روی گوشت تا کنید تا به صورت یک بقچه مربع شکل درآید.

املت پیچیده‌شده را در ظرفی مناسب برای سرو غذا منتقل کنید و این مراحل را با باقیمانده ‌‌تخم‌مرغ و مخلوط گوشت تکرار کنید. تخم‌مرغ مقدار زیادی ویتامین A و ویتامین E دارد و به همین خاطر بسیار مفید است.نوشِ جاان♡
 
بالا