دانه های خردل/دانه های پرفایده ..

ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
Mustardseed

دانه‌های گیاه خردل از حدود پنج هزار سال پیش مورد استفاده انسان قرار گرفتند و به دلیل دارا بودن خواص فراوان شناخته شده هستند.

دانه‌های خردل حاوی كالری پایین و ارزش تغذیه‌ای بالا هستند و خواص آنتی‌باكتریال و ضد عفونی‌كننده فوق‌العاده‌ای دارند. این دانه‌ها در انواع مختلف شامل خردل سیاه، خردل سفید و خردل هندی قهوه‌ای با پوست و یا به شكل پودر موجود هستند.

كارشناسان تغذیه خاطرنشان كردند كه روغن خردل به دلیل گرمایی كه تولید می‌كند برای پوست بسیار مفید است.

دانه خردل سرشار از ریز مغذی موسوم به سلنیوم است كه این ماده معدنی خواص ضد التهابی فوق‌العاده‌ای دارد. همچنین دانه خردل منبع غنی از عنصر منیزیم است كه به كاهش شدت حملات آسم و علائم خاص آرتریت روماتوئید و پایین آوردن فشار خون كمك می‌كند.

كارشناسان می‌گویند: «اگر از سردردهای میگرنی رنج می‌برید، سری به خردل بزنید، چون دانه‌های خردل آرام بخشی موثر برای كاهش تعداد دفعات سردردهای میگرنی هستند».

دانه‌های خردل سرشار از كلسیم، منگنز، اسیدهای چرب امگا-3، آهن، روی، پروتئین و فیبر خوراكی هستند. به‌علاوه برای افرادی كه بد ‌اشتها هستند، دانه‌های خردل واقعا می‌توانند كمك‌كننده باشند. برای رفع بداشتهایی توصیه می‌شود كه مقداری دانه خردل سیاه را با شیر مخلوط كنید و 15 تا 20 دقیقه قبل از غذا آن را بنوشید.

دانه‌های خردل همچنین برای گوارش و هضم فوق‌العاده سودمند هستند، چون سرعت متابولیسم را در بدن افزایش می‌دهند. این دانه‌ها همچنین برای زنان یائسه كه مشكل خواب دارند، مفید است
 

موضوعات مشابه

اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
14
اعتصامی
اعتصامی
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
26
تابان
تابان
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
32
تابان
تابان
بالا