ادویهها که قسمت خشکشده از گیاه هستند برای طعمدار کردن و خوشمزهتر کردن غذاها مورد استفاده قرار میگیرند، ادویههایی که در تهیه غذا استفاده میشوند شامل: هل، زیره، زردچوبه، دارچین، جوزهندی، فلفل، میخک، زعفران و فلفل تند است.
بهترین ادویه های مخصوص هر غذا
بهترین ادویه برای ماهی
یکی از مشکلات تهیه ماهی از بین بردن بوی ماهی است. ادویه ماهی از فلفل دلمه خشک شده، پودر خردل، نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر برگ بو، پودر میخک، زنجبیل، هل و دارچین تهیه شده است. برای تهیه این ادویه مخصوص تمامی مواد که گفته شده را درون میکسر یا آسیاب بریزید و مخلوط کنید.
بهترین ادویه برای خوراک مرغ
اگر برای تهیه خوراک یا خورشت مرغ به دنبال ادویه مخصوصی برای خوشمزه کردن آن هستید میتوانید از این ترکیب پودر تخم گشنیز، پودر پیاز، پودر هل، پودر سیر، پودر زیره سبز، پودر دارچین، پودر فلفل قرمز و سیاه، پودر زنجبیل، پودر نمک دریا و پودر زردچوبه استفاده کنید.
بهترین ادویه برای گوشت قرمز
اگر قصد پختن گوشت قرمز را دارید از ترکیب این ادویه برای خوشطعم کردن آن استفاده کنید. برای تهیه این ادویه زردچوبه، پودر زیره، برگ بو، فلفل سیاه، چیلی، دارچین، تخم گشنیز، پودر سیر، پودر زنجبیل، پودر پاپریکا، پودر هل و پودر میخک را با هم ترکیب کنید.
بهترین ادویه برای قورمه سبزی
قورمه سبزی یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است برای خوشطعم کردن این غذای محبوب میتوانید از این ادویه مخصوص استفاده کنید. برای این کار پودر غوره، پودر لیمو، زردچوبه، فلفل سیاه، شنبلیله خشک و پودر رازیانه را به خورشت اضافه کنید.
بهترین ادویه برای جوجه کباب
با استفاده از ۱ قاشق چایخوری از ادویههای زردچوبه، دارچین، پودر گلپر، زنجبیل، پودر سیر، میخک، پودر جعفری، پودر پیاز، تخم گشنیز، ریشه جوز، دانه هل سبز به جوجه کباب طعم بینظیری بدهید.
بهترین ادویه برای کباب گوشت
برای تهیه کباب باید از ادویههای مخصوصی برای طعمدار کردن آن استفاده کنید. برای این منظور ۱ قاشق چایخوری از پودر فلفل سیاه، زردچوبه، پودر زنجبیل، پودر برگ بو، پاپریکا و ۱ قاشق غذاخوری پودر پیاز و سماق و نصف قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی را به کباب اضافه کنید.
بهترین ادویه برای گوشت چرخ کرده
ادویههایی که برای گوشت چرخ کرده میتوانید استفاده کنید مشابه همان ادویهای است که برای پخت گوشت قرمز بهکار بردید. این ادویه از ترکیبی از: زردچوبه، پودر زیره، برگ بو، فلفل سیاه، چیلی، دارچین، تخم گشنیز، پودر سیر، پودر زنجبیل، پودر پاپریکا، پودر هل و پودر میخک را تهیه میشود.