- تاریخ ثبتنام
- 18/2/23
- نوشتهها
- 491
- پسندها
- 753
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 1
اگه همون چوپانه نباشه بچه شهری نمیتونه زندگی کنه
چوپان .اینجوریام که شما فک میکنین نیستاگه همون چوپانه نباشه بچه شهری نمیتونه زندگی کنه
اگه همون چوپانه نباشه بچه شهری نمیتونه زندگی کنه
چوپان .اینجوریام که شما فک میکنین نیستاگه همون چوپانه نباشه بچه شهری نمیتونه زندگی کنه
من دیگه با شما کاری ندارم، پیشنهاد میدم اوقات بیکاریتون یکم روی افکار و البته حرفاتون بیشتر فکر کنین شاید یاد بگیرین چطوری در مورد دیگران نظر بدین، اوقاتتون خوشصب کنین ببینم چن نفر به نفر اینجوری نمیشه من تنهام شما چن نفرین😡😡
درست و یا غلط ایشون نظرشون رو گفتنولی توهین کردی،اصلا هم قابل توحیح نیست الان تو شهری بهتر از یه چوپان رفتار کردی؟؟؟
اینکه گفتن پسرای روستای بلد نیستن با زن ها چطور برخورد کنن اسمش توهین نیست پس چیه؟؟؟درست و یا غلط ایشون نظرشون رو گفتن
عزیزم توهین نکردن
تبادلنظر داریم اینجا
گفتگوی مفیدم داریمدرست و یا غلط ایشون نظرشون رو گفتن
عزیزم توهین نکردن
تبادلنظر داریم اینجا
خواهر عروسمون با یه چوپون ازدواج کرده..الان کلی مال و اموال داره..بیا و ببین چجوری با زنش برخورد میکنه..فقط یه خونه هاش ۱۰میلیارد پولشه..یه دامداری بزرگ زده..کلی دام داره..اونا رو دیگه نمیدونم..ولی میدونم زنش بدجور عاشقشه..رفتارشم میگن عالیه..قیافه ای هم ببینیش..عمرن بفهمی چوپون بودهچرا روستایی دیدیم اکثر فامیلهای خودم روستایی هستن .وکیل پزشک.وچوپان .منظوره من از روستایی اینه که الان یه چوپان میتونه بهتر رفتار کنه یا پسر شهری.قطعا پسری شهری .من قصد توهین به روستایی ها رو نداشتم .
من توهینی ندیدماینکه گفتن پسرای روستای بلد نیستن با زن ها چطور برخورد کنن اسمش توهین نیست پس چیه؟؟؟
دقیقا گل گفتیگفتگوی مفیدم داریم
خانوم آفتابگردان .من هیچ نمیگم انگاری شما سوء استفاده میکنین ها .من نمیخوام اینجا توهین کنم مواظب رفتارتان باشینمن دیگه با شما کاری ندارم، پیشنهاد میدم اوقات بیکاریتون یکم روی افکار و البته حرفاتون بیشتر فکر کنین شاید یاد بگیرین چطوری در مورد دیگران نظر بدین، اوقاتتون خوش
جمله آخرش منا یاد یه کسی انداخت🥴اینم از نوع رفتارشون با کاربر خانم! 😏