هز غذایی که ما میخوریم مراحل هضمی دارد تا کامل آماده استفاده برای بدن شود. هر ماده غذایی ابتدا در معده هضمی بر روی آن انجام میشود. بعد از این هضم قسمت مفید مواد غذایی تحویل کبد داده میشود، کبد هم یک هضم دیگر بر روی آن انجام میدهد و مقدار مفید آن را که کیموس کبدی میگویند تحویل اندام ها میدهد، به خروجی حاصل از کبد خلط میگویند.
۴ نوع خلط داریم:
دم
بلغم
صفرا
سودا
هر یک از این اخلاط در بدن منتشر میشود و هر کدام وظیفه خاصی را بر عهده دارد و هر یک از اعضای بدن بر حسب نیاز خود از این اخلاط بهره میبرند. این اخلاط صرف انرژی سازی و سلولسازی برای اندامهای بدن میشوند، برخی از اخلاط علاوه بر اینکه در جریان خون منتشر میشوند محل ذخیره ای دارند و هنگام نیاز، بدن از آنها بهره میبرد. بطور مثال صفرا در کیسه صفرا و سودا در طحال ذخیره میشوند. بلغم در عروق لنفاوی و دم در عروق خونی در حال حرکتند و اگر به میزان لازم و در مواقع نیاز در بدن انتشار پیدا کنند، مانع ابتلا به بیماریهای گوناگون میشوند.
۴ نوع خلط داریم:
دم
بلغم
صفرا
سودا
هر یک از این اخلاط در بدن منتشر میشود و هر کدام وظیفه خاصی را بر عهده دارد و هر یک از اعضای بدن بر حسب نیاز خود از این اخلاط بهره میبرند. این اخلاط صرف انرژی سازی و سلولسازی برای اندامهای بدن میشوند، برخی از اخلاط علاوه بر اینکه در جریان خون منتشر میشوند محل ذخیره ای دارند و هنگام نیاز، بدن از آنها بهره میبرد. بطور مثال صفرا در کیسه صفرا و سودا در طحال ذخیره میشوند. بلغم در عروق لنفاوی و دم در عروق خونی در حال حرکتند و اگر به میزان لازم و در مواقع نیاز در بدن انتشار پیدا کنند، مانع ابتلا به بیماریهای گوناگون میشوند.