آیا خوردن مغز هسته زردآلو خطرناک است؟ / مضرات خوردن هسته زردآلو

هانا

هانا

کاربر نمونه
تاریخ ثبت‌نام
26/3/23
نوشته‌ها
590
پسندها
626
امتیازها
93
مدال ها
6

مضرات مرگبار خوردن مغز هسته زردآلو​

شاید تاکنون خبر‌های ضد و نقیضی درمورد مضرات و فواید خوردن مغز هسته زردآلو شنیده باشید. اما آیا خوردن مغز هسته زردآلو برای ما ضرر دارد یا مفید است؟

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، کارشناسن تغذیه می‌گویند: هسته‌ی زردآلو حاوی، آمیگدالین است، که برای ساخت داروی درمان سرطان به نام لتریل از آن استفاده می‌شود این دارو اجازه مصرف در آمریکا را ندارد، ولی آمیگدالین موجود در هسته‌ی زردآلو، به عنوان داروی مکمل فروخته می‌شود. در حالی که تحقیقات آزمایشگاهی پیشنهاد داده است که آمیگدالین خاصیت ضد سرطانی دارد، کلینیک آزمایشیِ موسسه ملی سرطان این ماده را موثر نمی‌داند.
مضرات مرگبار خوردن مغز هسته زردآلو

مرضیه رکنی می‌گوید: مصرف آمیگدالین، گلیکوزید سیانوژن، ممکن است باعث مسمومیت سیانیدی شود زمانی که شما غذا‌هایی که حاوی گلیکوزید سیانوژن هستند، می‌خورید، با آنزیم‌های بدن شما واکنش نشان می‌دهند و هیدروژن سیانید رها می‌شود.

وی در ادامه گفت: در مجموع مغز هسته زردآلو به دلیل داشتن آمیگدالین به شدت برای بدن مضر است و مصرف آن توصیه نمی‌شود چرا که خوردن مغز هسته‌ی زردآلو مضر است. همچنین هسته این میوه حاوی آمیگدالین است که در بدن به تولید ماده‌ای تحت عنوان سیانید می‌انجامد که مانند سیانور عمل کرده و ممکن است در افراد اختلال تنفسی، فلج و حتی مرگ را منجر شود و عوارض جانبی دارد .

یکی دیگر از کارشناسان معتفد است: زمانی که هسته‌ی زردآلو می‌خورید، اثرات ملایم مسمومیت سیانیدی که شما تجربه می‌کنید، سردرد، حالت تهوع، استفراغ و احساس گیجی است.

نظر متخصصین بر این است که، علائم نگران کننده‌ی بیشتر که به مسمومیت سیانیدی مربوط است، شامل سطح هوشیاری پایین، سیانوز (کبود شدن پوست، ناخن و لب‌ها به دلیل کمبود اکسیژن)، افتادگی پلک چشم، و فشار خون پایین است.

بر طبق نظریه پزشکان مسمومیت شدید سیانیدی، می‌تواند منجر به کما و مرگ نیز شود، مصرف هسته‌ی زردآلو و ویتامین C، به طور همزمان مقدار سیانید آزاد شده در بدن شما را افزایش می‌دهد، که بنا بر گفته‌ی جامعه‌ی سرطان آمریکا، اثرات سمی آن را چند برابر می‌کند.

کارشناسان پیشنهاد می‌دهند که زنان باردار یا مادران شیرده، از خوردن هسته‌ی زردآلو یا سایر موادی که منبع آمیگدالین هستند، به دلیل ایجاد مسمومیت سیانیدی، خودداری کنند.

زردآلو‌هایی که رنگ نارنجی تیره دارند، حاوی بتاکاروتن بیشتری هستند، این ماده در جلوگیری از ابتلا به سرطان، کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی، سکته، آب مروارید بسیار مؤثر است، از شب کوری در سالمندان نیز تا حد بالایی می‌کاهد پس حتما میوه‌ی مورد نظر خود را از بین زردآلو‌های رسیده انتخاب کنید. پتاسیم موجود در میوه زردآلو به بهبود وضعیت سلامت سالمندان و همچنین به بهبود افسردگی در آن‌ها کمک می‌کند.

زردآلود را ترجیحاً به صورت روزانه خریداری شده و ظرف دو روز میل کنید.

زردآلو‌های نرم، گوشتی و تازه برای مصرف انتخاب کرده و به هیچ عنوان زردآلود با رنگ زرد روشن را خریداری نکنید، چراکه دارای ترکیبات گوگردی است.
 
گلسا

گلسا

کاربر شهروند
Ms
تاریخ ثبت‌نام
7/4/23
نوشته‌ها
1,417
پسندها
1,107
امتیازها
113
مدال ها
11
جنسیت
خانم👩
ما همیشه از بچگی میگفتن هسته ش بخورین
البته بعضیاش تلخ بودن
 
هانا

هانا

کاربر نمونه
تاریخ ثبت‌نام
26/3/23
نوشته‌ها
590
پسندها
626
امتیازها
93
مدال ها
6
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: گلسا
گلسا

گلسا

کاربر شهروند
Ms
تاریخ ثبت‌نام
7/4/23
نوشته‌ها
1,417
پسندها
1,107
امتیازها
113
مدال ها
11
جنسیت
خانم👩
  • خنده
واکنش‌ها[ی پسندها]: هانا
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,047
امتیازها
113
مدال ها
12

مضرات مرگبار خوردن مغز هسته زردآلو​

شاید تاکنون خبر‌های ضد و نقیضی درمورد مضرات و فواید خوردن مغز هسته زردآلو شنیده باشید. اما آیا خوردن مغز هسته زردآلو برای ما ضرر دارد یا مفید است؟

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، کارشناسن تغذیه می‌گویند: هسته‌ی زردآلو حاوی، آمیگدالین است، که برای ساخت داروی درمان سرطان به نام لتریل از آن استفاده می‌شود این دارو اجازه مصرف در آمریکا را ندارد، ولی آمیگدالین موجود در هسته‌ی زردآلو، به عنوان داروی مکمل فروخته می‌شود. در حالی که تحقیقات آزمایشگاهی پیشنهاد داده است که آمیگدالین خاصیت ضد سرطانی دارد، کلینیک آزمایشیِ موسسه ملی سرطان این ماده را موثر نمی‌داند.
مضرات مرگبار خوردن مغز هسته زردآلو

مرضیه رکنی می‌گوید: مصرف آمیگدالین، گلیکوزید سیانوژن، ممکن است باعث مسمومیت سیانیدی شود زمانی که شما غذا‌هایی که حاوی گلیکوزید سیانوژن هستند، می‌خورید، با آنزیم‌های بدن شما واکنش نشان می‌دهند و هیدروژن سیانید رها می‌شود.

وی در ادامه گفت: در مجموع مغز هسته زردآلو به دلیل داشتن آمیگدالین به شدت برای بدن مضر است و مصرف آن توصیه نمی‌شود چرا که خوردن مغز هسته‌ی زردآلو مضر است. همچنین هسته این میوه حاوی آمیگدالین است که در بدن به تولید ماده‌ای تحت عنوان سیانید می‌انجامد که مانند سیانور عمل کرده و ممکن است در افراد اختلال تنفسی، فلج و حتی مرگ را منجر شود و عوارض جانبی دارد .

یکی دیگر از کارشناسان معتفد است: زمانی که هسته‌ی زردآلو می‌خورید، اثرات ملایم مسمومیت سیانیدی که شما تجربه می‌کنید، سردرد، حالت تهوع، استفراغ و احساس گیجی است.

نظر متخصصین بر این است که، علائم نگران کننده‌ی بیشتر که به مسمومیت سیانیدی مربوط است، شامل سطح هوشیاری پایین، سیانوز (کبود شدن پوست، ناخن و لب‌ها به دلیل کمبود اکسیژن)، افتادگی پلک چشم، و فشار خون پایین است.

بر طبق نظریه پزشکان مسمومیت شدید سیانیدی، می‌تواند منجر به کما و مرگ نیز شود، مصرف هسته‌ی زردآلو و ویتامین C، به طور همزمان مقدار سیانید آزاد شده در بدن شما را افزایش می‌دهد، که بنا بر گفته‌ی جامعه‌ی سرطان آمریکا، اثرات سمی آن را چند برابر می‌کند.

کارشناسان پیشنهاد می‌دهند که زنان باردار یا مادران شیرده، از خوردن هسته‌ی زردآلو یا سایر موادی که منبع آمیگدالین هستند، به دلیل ایجاد مسمومیت سیانیدی، خودداری کنند.

زردآلو‌هایی که رنگ نارنجی تیره دارند، حاوی بتاکاروتن بیشتری هستند، این ماده در جلوگیری از ابتلا به سرطان، کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی، سکته، آب مروارید بسیار مؤثر است، از شب کوری در سالمندان نیز تا حد بالایی می‌کاهد پس حتما میوه‌ی مورد نظر خود را از بین زردآلو‌های رسیده انتخاب کنید. پتاسیم موجود در میوه زردآلو به بهبود وضعیت سلامت سالمندان و همچنین به بهبود افسردگی در آن‌ها کمک می‌کند.

زردآلود را ترجیحاً به صورت روزانه خریداری شده و ظرف دو روز میل کنید.

زردآلو‌های نرم، گوشتی و تازه برای مصرف انتخاب کرده و به هیچ عنوان زردآلود با رنگ زرد روشن را خریداری نکنید، چراکه دارای ترکیبات گوگردی است.
چه بد .یکی از اقوام ما حرارتشون میده نمک وآبلیمو هم میزنه .خوشمزه میشه
 
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: هانا
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,248
امتیازها
113
مدال ها
16
R

raha

Ms
تاریخ ثبت‌نام
24/5/23
نوشته‌ها
21
پسندها
11
امتیازها
3
مدال ها
1
جنسیت
خانم👩

مضرات مرگبار خوردن مغز هسته زردآلو​

شاید تاکنون خبر‌های ضد و نقیضی درمورد مضرات و فواید خوردن مغز هسته زردآلو شنیده باشید. اما آیا خوردن مغز هسته زردآلو برای ما ضرر دارد یا مفید است؟

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، کارشناسن تغذیه می‌گویند: هسته‌ی زردآلو حاوی، آمیگدالین است، که برای ساخت داروی درمان سرطان به نام لتریل از آن استفاده می‌شود این دارو اجازه مصرف در آمریکا را ندارد، ولی آمیگدالین موجود در هسته‌ی زردآلو، به عنوان داروی مکمل فروخته می‌شود. در حالی که تحقیقات آزمایشگاهی پیشنهاد داده است که آمیگدالین خاصیت ضد سرطانی دارد، کلینیک آزمایشیِ موسسه ملی سرطان این ماده را موثر نمی‌داند.
مضرات مرگبار خوردن مغز هسته زردآلو

مرضیه رکنی می‌گوید: مصرف آمیگدالین، گلیکوزید سیانوژن، ممکن است باعث مسمومیت سیانیدی شود زمانی که شما غذا‌هایی که حاوی گلیکوزید سیانوژن هستند، می‌خورید، با آنزیم‌های بدن شما واکنش نشان می‌دهند و هیدروژن سیانید رها می‌شود.

وی در ادامه گفت: در مجموع مغز هسته زردآلو به دلیل داشتن آمیگدالین به شدت برای بدن مضر است و مصرف آن توصیه نمی‌شود چرا که خوردن مغز هسته‌ی زردآلو مضر است. همچنین هسته این میوه حاوی آمیگدالین است که در بدن به تولید ماده‌ای تحت عنوان سیانید می‌انجامد که مانند سیانور عمل کرده و ممکن است در افراد اختلال تنفسی، فلج و حتی مرگ را منجر شود و عوارض جانبی دارد .

یکی دیگر از کارشناسان معتفد است: زمانی که هسته‌ی زردآلو می‌خورید، اثرات ملایم مسمومیت سیانیدی که شما تجربه می‌کنید، سردرد، حالت تهوع، استفراغ و احساس گیجی است.

نظر متخصصین بر این است که، علائم نگران کننده‌ی بیشتر که به مسمومیت سیانیدی مربوط است، شامل سطح هوشیاری پایین، سیانوز (کبود شدن پوست، ناخن و لب‌ها به دلیل کمبود اکسیژن)، افتادگی پلک چشم، و فشار خون پایین است.

بر طبق نظریه پزشکان مسمومیت شدید سیانیدی، می‌تواند منجر به کما و مرگ نیز شود، مصرف هسته‌ی زردآلو و ویتامین C، به طور همزمان مقدار سیانید آزاد شده در بدن شما را افزایش می‌دهد، که بنا بر گفته‌ی جامعه‌ی سرطان آمریکا، اثرات سمی آن را چند برابر می‌کند.

کارشناسان پیشنهاد می‌دهند که زنان باردار یا مادران شیرده، از خوردن هسته‌ی زردآلو یا سایر موادی که منبع آمیگدالین هستند، به دلیل ایجاد مسمومیت سیانیدی، خودداری کنند.

زردآلو‌هایی که رنگ نارنجی تیره دارند، حاوی بتاکاروتن بیشتری هستند، این ماده در جلوگیری از ابتلا به سرطان، کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی، سکته، آب مروارید بسیار مؤثر است، از شب کوری در سالمندان نیز تا حد بالایی می‌کاهد پس حتما میوه‌ی مورد نظر خود را از بین زردآلو‌های رسیده انتخاب کنید. پتاسیم موجود در میوه زردآلو به بهبود وضعیت سلامت سالمندان و همچنین به بهبود افسردگی در آن‌ها کمک می‌کند.

زردآلود را ترجیحاً به صورت روزانه خریداری شده و ظرف دو روز میل کنید.

زردآلو‌های نرم، گوشتی و تازه برای مصرف انتخاب کرده و به هیچ عنوان زردآلود با رنگ زرد روشن را خریداری نکنید، چراکه دارای ترکیبات گوگردی است.
مرسي مفيد بود مطالبتون
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,377
پسندها
22,501
امتیازها
113
مدال ها
6
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,377
پسندها
22,501
امتیازها
113
مدال ها
6
  • خنده
واکنش‌ها[ی پسندها]: گلسا
بالا