angel
کاربر نمونه
Ms- تاریخ ثبتنام
- 12/10/22
- نوشتهها
- 954
- پسندها
- 3,478
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 5
- جنسیت
- خانم👩
کیک نارنگی از کیک های ویژه ی پاییز است و گزینه خوبی برای افرادی است که به این میوه علاقه دارند،دستور تهیه آن بسیار آسان است و میتوانید بدون نیاز به فر و همزن برقی آن را تهیه کنید.
روی در قابلمه دمکنی بگذارید و ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد. برای تهیه سس نارنگی باید همه مواد را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا سس غلیظ شود. کیک نارنگی بدون فر را بعد از پخت از تابه خارج و سس را روی آن بریزید و سرو کنید. برای دیدن دستورهای شیرینی بدون فر، تهیه کلوچه خرمایی در قابلمه را بخوانید.
نوش جان💙
🌈نکات کلیدی در تهیه کیک نارنگی در قابلمه
تخممرغ و نارنگی حتما باید به دمای محیط رسیده باشند.
اصلا نباید پوست سفید نارنگی را رنده کنید، وگرنه تلخ میشود.
تهیه سس دلخواه است و میتوانید به صورت ساده آن را سرو کنید
🌈مواد لازم برای تهیه کیک نارنگی
تخممرغ ۲ عدد
شکر ۷ قاشق غذاخوری
رنده پوست نارنگی ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴ قاشق مرباخوری
آب نارنگی ۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری
آرد ۱۰ قاشق غذاخوری
شکر ۷ قاشق غذاخوری
رنده پوست نارنگی ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴ قاشق مرباخوری
آب نارنگی ۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری
آرد ۱۰ قاشق غذاخوری
🌈مواد لازم برای تهیه سس نارنگی:
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
آب ۳ قاشق غذاخوری
آب نارنگی ۱/۲ پیمانه
شکر ۴ قاشق غذاخوری
آب ۳ قاشق غذاخوری
آب نارنگی ۱/۲ پیمانه
🌈طرز تهیه کیک نارنگی:
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا همدما شوند. سپس مواد را به کمک یک پیمانه یا لیوان دستهدار فرانسوی اندازه بگیرید. چند عدد نارنگی را از وسط به دو نیم کنید و آب نارنگی را به کمک آبمیوهگیر دستی بگیرید. پوست نارنجی رنگ یکی از نارنگیها را رنده کنید، بدون آنکه به لایه سفیدرنگ آن برسد.
در ادامه تخممرغ را به همراه شکر و رنده پوست نارنگی و وانیل چند دقیقه با همزن دستی هم بزنید تا یکدست و کمی کرمی رنگ شود. سپس آب نارنگی را به همراه روغن مایع به ترتیب و در حد مخلوط شدن هم بزنید.آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک و طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید. دیوارههای یک تابه با قطر زیاد و عمیق یا یک قابلمه را چرب کنید و کف قابلمه ۲ لایه کاغذ روغنی قرار دهید و مایه کیک را در قابلمه بریزید و روی شعله پخش کن بگذارید که از قبل ۱۵ دقیقه روی حرارت گرم کردید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک و طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید. دیوارههای یک تابه با قطر زیاد و عمیق یا یک قابلمه را چرب کنید و کف قابلمه ۲ لایه کاغذ روغنی قرار دهید و مایه کیک را در قابلمه بریزید و روی شعله پخش کن بگذارید که از قبل ۱۵ دقیقه روی حرارت گرم کردید
در ادامه تخممرغ را به همراه شکر و رنده پوست نارنگی و وانیل چند دقیقه با همزن دستی هم بزنید تا یکدست و کمی کرمی رنگ شود. سپس آب نارنگی را به همراه روغن مایع به ترتیب و در حد مخلوط شدن هم بزنید.آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک و طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید. دیوارههای یک تابه با قطر زیاد و عمیق یا یک قابلمه را چرب کنید و کف قابلمه ۲ لایه کاغذ روغنی قرار دهید و مایه کیک را در قابلمه بریزید و روی شعله پخش کن بگذارید که از قبل ۱۵ دقیقه روی حرارت گرم کردید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک و طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید. دیوارههای یک تابه با قطر زیاد و عمیق یا یک قابلمه را چرب کنید و کف قابلمه ۲ لایه کاغذ روغنی قرار دهید و مایه کیک را در قابلمه بریزید و روی شعله پخش کن بگذارید که از قبل ۱۵ دقیقه روی حرارت گرم کردید
و در مرحله آخر:
روی در قابلمه دمکنی بگذارید و ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد. برای تهیه سس نارنگی باید همه مواد را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا سس غلیظ شود. کیک نارنگی بدون فر را بعد از پخت از تابه خارج و سس را روی آن بریزید و سرو کنید. برای دیدن دستورهای شیرینی بدون فر، تهیه کلوچه خرمایی در قابلمه را بخوانید.
🌈نکات کلیدی در تهیه کیک نارنگی در قابلمه
تخممرغ و نارنگی حتما باید به دمای محیط رسیده باشند.
اصلا نباید پوست سفید نارنگی را رنده کنید، وگرنه تلخ میشود.
تهیه سس دلخواه است و میتوانید به صورت ساده آن را سرو کنید