آموزش تهیه کباب نخجوان ساده،سریع و خوشمزه

  • نویسنده موضوع angel
  • تاریخ شروع
angel

angel

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
12/10/22
نوشته‌ها
954
پسندها
3,478
امتیازها
93
مدال ها
5
جنسیت
خانم👩
Shami kabab bedon sib zamini

🍽مواد لازم:
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد
پیاز۳ عدد
سیر۱ حبه
گوجه فرنگی۲ عدد
کره۱ ق غذا خوری
نمک،فلفل‌سیاه،زردچوبه،پاپریکا،پولبیبربه مقدار لازم
🍽مواد لازم برای تهیه سس
رب۱.۵ ق غذا خوری
آب۱.۵ لیتر
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه مقدار لازم

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید پیاز را رنده ریز کنید و آب پیاز را بگیرید و بعد با گوشت چرخ کرده و ادویه ها خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود و برای ۲ ساعت بهتر است مواد را در یخچال قرار دهید تا طعم ها به خورد هم بروند.

مرحله دوم: چیدن لایه

در ادامه یک قابلمه را بردارید و کف آن کمی روغن ریخته و سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای کف قرار دهید و بعد پیاز پوست کنده حلقه ای را و در ادامه گوشت را با دست به صورت گرد فرم دهید و روی سیب زمینی و پیاز قرار دهید و در انتها گوجه حلقه شده و سیر خرد شده قرار دهید

مرحله سوم: تهیه سس

برای تهیه سس باید رب را با کمی روغن و ادویه ها تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود می توانید رب را بدون تفت دادن با آب مخلوط کنید ولی این کار باعث می شود رنگ رب بهتر شود و بعد آب را اضافه کنید.

مرحله چهارم: پخت کباب نخجوان

در ادامه باید سس را روی مواد بریزید و برای ۱ ساعت روی حرارت کم قرار دهید تا کباب خوب جا افتاده شود و در انتها سس شما باید غلیظ شود. شما می توانید این غذای خوشمزه را با نان یا برنج سرو کنید.
نوش جان💙
 
angel

angel

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
12/10/22
نوشته‌ها
954
پسندها
3,478
امتیازها
93
مدال ها
5
جنسیت
خانم👩

نکات کلیدی:​

  1. می توانید از فلفل تند یا فلفل دلمه ای معمولی نیز بین مواد استفاده کنید.
  2. می توانید کباب را بعد از ورز دادن استفاده کنید استراحت کردن مواد باعث می شود گوشت وا نرود و خوش طعم تر شود.
  3. به دلخواه می توانید کمی رب نارنج نیز به رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید.
  4. چک کنید بعد از تمام شدن آب اگر سبزیجات سفت بود کمی آب روی مواد بریزید
 
بالا