آموزش تهیه مینی تارت سیب

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
angel

angel

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
12/10/22
نوشته‌ها
954
پسندها
3,478
امتیازها
93
مدال ها
5
جنسیت
خانم👩

امروز در بخش شیرینی پزی سایت وطن وی خدمت شما دوستان عزیز دستور پخت مینی تارت سیب را قرار داده ایم، لطفا با ما همراه باشید

🍽مواد لازم
کره‌ی نرم......................170 گرم
پنیر خامه‌ای...............85 گرم
آرد.................250 گرم

🍽مواد میانی:
شکر قهوه‌ای..................150 گرم
تخم‌مرغ ................. یک عدد، کوچک
کره‌ی نرم...................یک قاشق غذاخوری
نمک........................یک هشتم قاشق مرباخوری
دارچین................یک‌دوم قاشق مرباخوری
سیب خرد شده..................یک پیمانه
گردو.................40 گرم

🍽روش‌تهیه
ابتدا قالب‌های کوچک مافین را چرب کرده، کنار بگذارید. کره و پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یک‌دست شود. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر جمع شده و به شکل توپ در آید. بعد خمیر آماده را داخل نایلون قرار داده و برای 15 دقیقه در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، خمیر را به 32 قسمت مساوی تقسیم کرده و آن‌ها را داخل قالب‌های مافین کوچک چرب شده، باز کنید و داخل آن‌‌ها را با مواد میانی آماده شده ذیل پر کنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه‌ی سانتی‌گراد و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.

طرز تهیه مواد میانی:
شکر قهوه‌ای، تخم‌مرغ، کره، نمک و دارچین را با هم مخلوط کرده و بعد سیب پوست گرفته‌ی خرد شده و گردو را نیز اضافه نموده و بخوبی مخلوط کنید.


Mo22


نکات مهم
در صورت تمایل می‌توانید ابتدا خمیر را روی سطح کمی آرد پاشیده باز نموده و به وسیله‌ی کاتر و به اندازه‌ی قالب‌های کوچک مافین برش زده سپس برش‌ها را داخل قالب‌های فوق قرار دهید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا