آموزش تهیه موس شکلاتی فرانسوی با ژلاتین و خامه🌈

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
angel

angel

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
12/10/22
نوشته‌ها
954
پسندها
3,478
امتیازها
93
مدال ها
5
جنسیت
خانم👩
در بخش شیرینی پزی خدمت شما دوستان عزیز دستور تهیه موس شکلاتی فرانسوی را قرار دادیم. لطفا با ما همراه باشید.
این دسر خاستگاهی فرانسوی دارد و تهیه آن کار نسبتا ساده‌ای است و به مهارت آشپزی چندانی نیاز ندارد.
شایان ذکر است، موس ها یک نوع دسر می باشند که با تخم مرغ تهیه می شوند و انواع مختلف آنها با میوه و طعم های گوناگون است. در زبان فرانسوی موس به معنای خزه یا کف می باشد شاید به خاطر همین، اسم این دسر را موس گذاشتند زیرا بافت این دسر پر از هوا می باشد. می توانید موس ها را به صورت قالبی یا تک نفره با مقداری بیسکویت خرده شده یا کیک اسفنجی تهیه کنید. موس شکلانی از معروف ترین موس های دنیا می باشد که طرفداران زیادی دارد.
برای آماده‌سازی موس شکلاتی به مواد عجیب‌وغریبی نیاز نداشته و همه آن‌ها را می‌توانید در سوپرمارکت‌های ساده نیز پیدا کنید. برای شما عزیزان در ادامه دستور پخت این دسر معروف و خوشمزه راه قرار دادیم، لطفا با ما همراه باشید.


🌈مواد لازم برای تهیه موس شکلاتی:

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین ۲ ق غذا خوری
  • وانیل ۱/۲ ق چای خوری
🌈مراحل تهیه موس شکلاتی فرانسوی با ژلاتین و خامه:

🌈مرحله اول ذوب کردن شکلات:

خامه را داخل کاسه ریخته و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا کمی داغ شود سپس شکلات تخته ای را با کمک چاقو به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و داخل خامه بریزید و بن ماری کنید تا شکلات کاملا ذوب شود سپس مخلوط را کنار گذاشته تا خنک شود.


🌈مرحله دوم:جداسازی زرده و سفیده تخم مرغ:

سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده تخم مرغ را با تندترین دور همزن بزنید تا پف کند و حجیم شود و مانند خامه قنادی وقتی ظرف را برعکس می کنید از ظرف نریرید. زرده تخم مرغ را با همزن بزنید تا از حالت لختگی دربیاد سپس شکر و وانیل را افزوده و ۵ دقیقه خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

🌈مرحله سوم:اضافه کردن زرده

وقتی زرده ها کرم رنگ شدند شیر ولرم را به زرده اضافه کنید و هم بزنید تا مواد از حالت روان بودن در بیاد سپس مخلوظ شکلات و خامه را به زرده اضافه کرده و هم بزنید در انتها سفیده تخم مرغ را با کمک لیسک به موادمون اضافه می کنیم و مخلوط کر
ده تا مایه یکدستی حاصل شود نباید پف موس را بگیرید باید حالت پفکی داشته باشد.


🌈مرحله آخر:

ژلاتین را با دو قاشق غذا خوری آب سرد اضافه کنید تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید تا تمام ذرات ژله حل شود سپس مخلوط ژلاتین را به مواد موس اضافه کرده و هم زده تا مواد یکدست شود سپس ظرف تک نفره یا قالبی را انتخاب کرده و از مایه موس داخل قالب می ریزیم و بمدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را خوب بگیرد سپس روی موس شکلاتی را به دلخواه با میوه یا خامه قنادی تزئین کنید.

نوش جان💙

Mos shokolati
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
angel

angel

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
12/10/22
نوشته‌ها
954
پسندها
3,478
امتیازها
93
مدال ها
5
جنسیت
خانم👩

🌈نکات کلیدی:​

  1. می توانید مقداری کیک یا بیسکویت کف لیوان های تک نفره بریزید و موس را روی آن ها بریزید و سرو کنید.
  2. می توانید دور تا دور لیوان را سس شکلاتی ریخته و موس را داخل آن بریزید و بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد.
  3. از نسکافه یا قهوه برای طعم دهی بیشتر می توانید استفاده کنید.
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,754
پسندها
22,595
امتیازها
113
مدال ها
6
این تاپیک به روز رسانی میشه کاربران ازش استفاده کنند
 
بنده خدای مهربان

بنده خدای مهربان

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
30/6/23
نوشته‌ها
289
پسندها
259
امتیازها
63
مدال ها
3
جنسیت
خانم👩
به به
کاش نزدیک بودیم درست میکردین من میل میکردم:p.s.new.s-3-:
 
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا