angel
کاربر نمونه
Ms- تاریخ ثبتنام
- 12/10/22
- نوشتهها
- 954
- پسندها
- 3,478
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 5
- جنسیت
- خانم👩
🍽مواد لازم:
سینه مرغ: ۱ -۲ عدد
ماست: ۶ قاشق غذاخوری
ادویه: به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
نمک و زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم
پیاز متوسط: ۲ عدد
سیر درشت: ۲ حبه
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
🍽طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا سینههای مرغ را فیله میکنیم؛ (به صورت نوارهای باریک برش میدهیم). پیازها را خرد کرده و سیر را ریز رنده میکنیم.
۲. سپس ماست، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، ادویه زعفران و دارچین را باهم مخلوط کرده و پیاز و سیرها را به آن اضافه و مخلوط میکنیم.
۳. فیلههای مرغ را داخل مخلوط قرار میدهیم و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال میگذاریم تا کاملا مزهدار شوند.
۴. در ظرف مناسب روغن ریخته و روی حرارت میگذاریم تا کاملا داغ شود. سپس تخم مرغها را در کاسهای جداگانه شکسته و هم میزنیم.
۵. سپس فیلهها را از مواد جدا کرده و ابتدا در آرد سوخاری میغلتانیم و بعد داخل تخم مرغها میزنیم و مجددا در آرد سوخاری میغلتانیم و داخل روغن میاندازیم تا سرخ شوند
سینه مرغ: ۱ -۲ عدد
ماست: ۶ قاشق غذاخوری
ادویه: به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
نمک و زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم
پیاز متوسط: ۲ عدد
سیر درشت: ۲ حبه
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
🍽طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا سینههای مرغ را فیله میکنیم؛ (به صورت نوارهای باریک برش میدهیم). پیازها را خرد کرده و سیر را ریز رنده میکنیم.
۲. سپس ماست، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، ادویه زعفران و دارچین را باهم مخلوط کرده و پیاز و سیرها را به آن اضافه و مخلوط میکنیم.
۳. فیلههای مرغ را داخل مخلوط قرار میدهیم و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال میگذاریم تا کاملا مزهدار شوند.
۴. در ظرف مناسب روغن ریخته و روی حرارت میگذاریم تا کاملا داغ شود. سپس تخم مرغها را در کاسهای جداگانه شکسته و هم میزنیم.
۵. سپس فیلهها را از مواد جدا کرده و ابتدا در آرد سوخاری میغلتانیم و بعد داخل تخم مرغها میزنیم و مجددا در آرد سوخاری میغلتانیم و داخل روغن میاندازیم تا سرخ شوند