آموزش تهیه فیله سوخاری

  • نویسنده موضوع angel
  • تاریخ شروع
angel

angel

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
12/10/22
نوشته‌ها
954
پسندها
3,478
امتیازها
93
مدال ها
5
جنسیت
خانم👩
File


🍽مواد لازم:
سینه مرغ: ۱ -۲ عدد
ماست: ۶ قاشق غذاخوری
ادویه: به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
نمک و زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم
پیاز متوسط: ۲ عدد
سیر درشت: ۲ حبه
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۲ عدد

🍽طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا سینه‌های مرغ را فیله می‌کنیم؛ (به صورت نوار‌های باریک برش می‌دهیم). پیاز‌ها را خرد کرده و سیر را ریز رنده می‌کنیم.
۲. سپس ماست، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، ادویه زعفران و دارچین را باهم مخلوط کرده و پیاز و سیر‌ها را به آن اضافه و مخلوط می‌کنیم.
۳. فیله‌های مرغ را داخل مخلوط قرار می‌دهیم و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا کاملا مزه‌دار شوند.
۴. در ظرف مناسب روغن ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا کاملا داغ شود. سپس تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای جداگانه شکسته و هم می‌زنیم.
۵. سپس فیله‌ها را از مواد جدا کرده و ابتدا در آرد سوخاری می‌غلتانیم و بعد داخل تخم مرغ‌ها میزنیم و مجددا در آرد سوخاری می‌غلتانیم و داخل روغن می‌اندازیم تا سرخ شوند
 
  • گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: Delara

موضوعات مشابه

gamer
پاسخ‌ها
13
بازدیدها
93
gamer
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
51
تابان
تابان
gamer
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
14
gamer
gamer
gamer
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
39
gamer
gamer
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
90
اعتصامی
اعتصامی
بالا