angel
کاربر نمونه
Ms- تاریخ ثبتنام
- 12/10/22
- نوشتهها
- 954
- پسندها
- 3,478
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 5
- جنسیت
- خانم👩
یکی از خوش طعم ترین شامی ها شامی ماسوله ای یا همان شامی ماسالی است که با طعم بی نظیری که دارد از غذاهای محبوب و لذیذ است.این غذا با سس نارنج تهیه می شود.
🌈
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم مخلوط گوساله و گوسفندی
پیاز بزرگ ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آب نارنج ۱/۲ پیمانه
کره یا روغن کرمانشاهی ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و سماق به مقدار لازم
🌈
مواد لازم برای تهیه شامی ماسوله ای
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم مخلوط گوساله و گوسفندی
پیاز بزرگ ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آب نارنج ۱/۲ پیمانه
کره یا روغن کرمانشاهی ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و سماق به مقدار لازم
🌈مراحل تهیه شامی ماسوله ای
🌈مرحله اول
ابتدا باید یک پیاز بزرگ را رنده ریز بزنید، نیازی نیست آب پیاز را بگیرید، زیرا شامی باید آبدار باشد. گوشت را چرخ کنید و داخل یک کاسه ریخته و به آن پیاز و تخم مرغ و ادویهها و سیر رنده شده را اضافه کنید و خوب با دست ورز دهید تا مواد منسجم شود. سپس نیم ساعت به مواد استراحت دهید تا مزهها به خورد هم بروند.
🌈مرحله دوم
در ادامه باید داخل یک تابه روغن بریزید و از مواد شامی ماسوله ای بردارید و در دست گرد کنید و داخل تابه یک طرف را سرخ کنید. طرف دیگر را نیز سرخ کنید. به همین ترتیب همه مواد را سرخ و داخل بشقاب قرار دهید تا سس را درست کنید.
🌈مرحله سوم
برای تهیه سس باید گوجه فرنگیها را خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. بعد با قاشق فشار دهید تا نرم و له شوند. میتوانید گوجه را به صورت پورهشده استفاده کنید. کره یا روغن کرمانشاهی را به همراه آب نارنج اضافه کنید و هم بزنید تا کمی گرم شود.
🌈مرحله چهارم
در ادامه باید شامیهای سرخشده را داخل سس قرار دهید و حرارت را کم کنید تا سس کمکم غلیظ شود و به خورد شامیها برود. در همین حین سیب زمینی را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید. در انتها به همراه کته و سالاد این شامی خوشمزه را سرو کنید.