angel
کاربر نمونه
Ms- تاریخ ثبتنام
- 12/10/22
- نوشتهها
- 954
- پسندها
- 3,478
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 5
- جنسیت
- خانم👩
ترشی انار و کلم بنفش از ترشی های خوشمزه و خوشرنگ است که مناسب سفره آرایی هم می باشد.این ترشی بیشتر در فصل پاییز تهیه می شود و ماندگاری خوبی دارد.
لبو ۵ عدد
انار ۶ عدد
کلم بنفش ۱ عدد کوچک
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
سرکه به مقدار لازم
آب لبو به مقدار لازم
🌈مواد لازم برای تهیه ترشی انار و کلم بنفش
لبو ۵ عدد
انار ۶ عدد
کلم بنفش ۱ عدد کوچک
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
سرکه به مقدار لازم
آب لبو به مقدار لازم
🌈مراحل تهیه ترشی انار و کلم بنفش
🌈مرحله اول
ابتدا باید لبوها را بشویید و پوست بگیرید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید و به همراه کمی آب نیمپز کنید. نباید بگذارید تا کاملا لبو بپزد و نرم شود. باید کمی سفت بماند تا ترشی ترد و خوشمزهای داشته باشید. آب لبو را صاف و صبر کنید تا لبو سرد شود.
🌈مرحله دوم
در ادامه باید لبو سرد شده را به صورت خلالی ریز خرد کنید. کلم بنفش را بشویید و به صورت خلالی نازک خرد کنید. انار را از وسط به دو نیم و دان کنید و رگهای سفید انار را جدا کنید. میتوانید کلم را یک بار بلانچ کنید تا کمی نرم شود.
🌈مرحله سوم
سرکه را بجوشانید و کمی از آب لبو را به همراه شکر و نمک اضافه کنید و هم بزنید. ۱۰ دقیقه این مواد باید با هم بجوشند. دقت کنید اگر از سرکه سنتی و غلیظ استفاده میکنید باید نصف با آب مخلوط کنید و اگر سرکه کارخانهای دارید به نسبت دو قسمت سرکه و ۱ قسمت آب لبو اندازهگیری کنید.
🌈مرحله چهارم
حالا باید کلم بنفش و لبو و انار را به صورت لایهای داخل یک شیشه تمیز بریزید و سرکه ولرم شده را روی آن بریزید و در شیشه را محکم کنید. یک شبانه روز در دمای محیط قرار دهید تا کلمها نرم شود و بعد به یخچال منتقل کنید و بعد از ۱ هفته ترشی شما آماده شده است.