angel
کاربر نمونه
Ms- تاریخ ثبتنام
- 12/10/22
- نوشتهها
- 954
- پسندها
- 3,478
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 5
- جنسیت
- خانم👩
انار پلو از غذاهای مجلسی و مناسبتی در ایران است که بیشتر در فصل پاییز و زمستان و مخصوصا شب یلدا تهیه میشود.با مقدار موادی که در این دستور آمده میتوانید این غذای خوشمزه را برای ۴ نفر تهیه کنید.
🔹️انار دانه شده: یک و نیم پیمانه
🔹️خلال پسته: یک سوم پیمانه
🔹️گشنیز تازه خرد شده: یک پیمانه
🔹️پودر تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری
🔹️کشمش پلویی: نصف پیمانه
🔹️زعفران: به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه انار پلو
🔹️برنج: ۲ پیمانه🔹️انار دانه شده: یک و نیم پیمانه
🔹️خلال پسته: یک سوم پیمانه
🔹️گشنیز تازه خرد شده: یک پیمانه
🔹️پودر تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری
🔹️کشمش پلویی: نصف پیمانه
🔹️زعفران: به مقدار لازم
طرز تهیه انار پلو
۱. برنج را با آب و نمک خیس و سپس به روش معمول آبکش کنید.
۲. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کنید و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و اجازه دهید برنج دم بکشد.
۳. انار پلوی خود را با مرغ ریش ریش شده در کنار برنج هم میتوانید تهیه کنید.
۴. پس از گذشت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت انار پلو کاملا پخته شده است. غذا را در دیس میکشیم و مقداری از پلو را با زعفران دم کرده مخلوط میکنیم و روی دیس برای تزیین میریزیم. سپس با دانههای انار و خلال پسته آن را تزیین میکنیم.
نوش جان💙
۲. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کنید و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و اجازه دهید برنج دم بکشد.
۳. انار پلوی خود را با مرغ ریش ریش شده در کنار برنج هم میتوانید تهیه کنید.
۴. پس از گذشت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت انار پلو کاملا پخته شده است. غذا را در دیس میکشیم و مقداری از پلو را با زعفران دم کرده مخلوط میکنیم و روی دیس برای تزیین میریزیم. سپس با دانههای انار و خلال پسته آن را تزیین میکنیم.
نوش جان💙