کاجول
کاربر شهروند
- تاریخ ثبتنام
- 15/10/22
- نوشتهها
- 4,141
- پسندها
- 6,047
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 12
وی خاطرنشان کرد: اگر آبغوره را داخل ظرف پلاستیکی در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهیم دما و نور باعث آزاد شدن بیشتر فتالاتهات و عنصر (Sb) Antimony از بطری به داخل آبغوره میشود که خطرات زیادی را متوجه سلامت بدن میکند.متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه با بیان اینکه نور خورشید باعث کاهش مقدار ویتامین C موجود در آبغوره میشود تاکید کرد: بهترین روش نگهداری آبغوره، استفاده از ظروف شیشهای کوچک و داخل یخچال است.
اسلامیان توضیح داد: غورهها را تمیز بشویید، بین یک تا دو روز اجازه دهید تا کاملاً خشک شوند و بعد از آبگیری پاستوریزه کرده و ظرف شیشهای را هم داخل آبجوش به صورت افقی بجوشانید تا استریل شده و از کپک زدن آبغوره جلوگیری شود. در نهایت در شیشهها را به طور کامل ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید