طرز تهیه پیتزا با نان ساندویچی

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
86c86940 eeba 497d b2e3 ccaa6125522b


مواد لازم پیتزا با نان ساندویچی

برای 5 – 6 نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه سبز۴ عدد
زیتون۱۰ عدد
کنسرو قارچ۱ قوطی
پیاز۲ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون بقدر کافی
پنیر پیتزا رنده شده بقدر کافی
نان ساندویچی گرد و متوسط به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای سس پیتزا
سس گوجه فرنگی نصف لیوان
سیر۶ حبه
روغن زیتون۴ قاشق سوپخوری
پور آویشن۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل بقدر کافی


طرز تهیه پیتزا با نان ساندویچی


برای تهیه سس سیر را رنده کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهیدو سپس سس گوجه فرنگی ، پودر آویشن ، نمک و فلفل بزنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید و کناری بگذارید.
برای تهیه مواد روی پیتزا ،پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.
رب گوجه فرنگی را با 2 لیوان آب مخلوط کرده رو روی گوشت بریزید و در تابه را بگذارید تا گوشت به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد. در انتها آب گوشت باید کاملا کشیده شود.
فلفل دلمه را خرد کرده و با قارچ و زیتون خرد شده به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود و در آخر نمک و فلفل بزنید.
نان ساندویچی ها را از وسط برش زده و تمام سطح نان را یک لایه سس بکشید و مخلوط گوشت را رویش بکشید و در آخر رویشان را با پنیر پر کنید و به مدت 10 – 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شده و رویش طلایی شود.
 
بالا