angel
کاربر نمونه
Ms- تاریخ ثبتنام
- 12/10/22
- نوشتهها
- 954
- پسندها
- 3,478
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 5
- جنسیت
- خانم👩
در این بخش از سایت وطن وی خدمت شما دوستان عزیز دستور تهیه نان برگر شکم را قرار داده ایم، لطفا با ما همراه باشید
نان برگر شکم پر ایده ی خوبی برای وقتی است که زمان کافی برای تهیه غذا ندارید،چند عدد نان برگر تهیه کنید و دست به کار شوید:
ابتدا باید نان برگر را اماده کنید برای این کار سر نان ها را ببرید و داخل آن را خالی کنید دقت کنید از نان برگر های برش خرد نباید استفاده کنید و نان باید گرد باشد. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل تابه ای کمی روغن ریخته و پیاز را به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود سپس سیر رنده شده را اضافه کنید.
در یک تابه دیگر کمی روغن ریخته و سیب زمینی را پوست بگیرید و مکعبی ریز خرد کنید و کمی سرخ کنید تا طلایی و نرم شود. گوشت را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود و بعد ادویه ها را اضافه کنید.
در ادامه باید فلفل دلمه را بشورید و خرد کنید و به همراه سیب زمینی به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید. در انتها باید رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و خوش رنگ شود. مواد میانی حاضر شده را از روی حرارت بردارید
حالا باید مقداری از مواد داخل شکم برگر بریزید و بعد تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و هم بزنید و مقداری از آن را روی هر برگر بریزید تا پایین برود و جذب مواد شود و یا می توانید هر یک تخم مرغ را به صورت جداگانه بدون هم زدن داخل مواد بریزید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه زمان دهید تا تخم مرغ پخته شود.
نان برگر شکم پر ایده ی خوبی برای وقتی است که زمان کافی برای تهیه غذا ندارید،چند عدد نان برگر تهیه کنید و دست به کار شوید:
مواد لازم:
- نان برگر ۶ عدد
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- سیب زمینی ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
- سیر ۱ حبه
- تخم مرغ ۶ عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
ابتدا باید نان برگر را اماده کنید برای این کار سر نان ها را ببرید و داخل آن را خالی کنید دقت کنید از نان برگر های برش خرد نباید استفاده کنید و نان باید گرد باشد. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل تابه ای کمی روغن ریخته و پیاز را به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود سپس سیر رنده شده را اضافه کنید.
مرحله دوم:افزودن گوشتدر یک تابه دیگر کمی روغن ریخته و سیب زمینی را پوست بگیرید و مکعبی ریز خرد کنید و کمی سرخ کنید تا طلایی و نرم شود. گوشت را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود و بعد ادویه ها را اضافه کنید.
مرحله سوم:تهیه ی مواد میانیدر ادامه باید فلفل دلمه را بشورید و خرد کنید و به همراه سیب زمینی به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید. در انتها باید رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و خوش رنگ شود. مواد میانی حاضر شده را از روی حرارت بردارید
مرحله چهارم:پخت نان برگر شکم پرحالا باید مقداری از مواد داخل شکم برگر بریزید و بعد تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و هم بزنید و مقداری از آن را روی هر برگر بریزید تا پایین برود و جذب مواد شود و یا می توانید هر یک تخم مرغ را به صورت جداگانه بدون هم زدن داخل مواد بریزید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه زمان دهید تا تخم مرغ پخته شود.
نوش جان💙
آخرین ویرایش توسط مدیر: