طرز تهیه سمبوسه و نکاتی برای مثلتی کردن آن

  • نویسنده موضوع هانا
  • تاریخ شروع
هانا

هانا

کاربر نمونه
تاریخ ثبت‌نام
26/3/23
نوشته‌ها
590
پسندها
626
امتیازها
93
مدال ها
6

درست کردن سمبوسه خانگی​

سمبوسه غذایی است که ریشه آبادانی دارد بر این اساس سمبوسه سرو بیشتری را در مناطق جنوب ایران دارد، سمبوسه با سس قرمز ترکیب بسیار جذابی دارد طرز تهیه بسیار آسان و سریعی دارد که طرزتهیه سمبوسه در این بخش به آسان ترین روش ممکن بیان شده است.


سمبوسه در کنار فلافل و سوسیس بندری وهمبرگر در حال حاضر وعده ایی فست فودی محسوب می شود که اکثرا در بازارها به تعداد زیادی می توان مشاهده نمود و همچنین انواع مختلفی مانند سمبوسه رولی و سمبوسه جنوبی و هم

سمبوسه غذایی جنوبی​

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی را شروع میکنیم با ابتدایی‌ترین مرحله که باید مواد و مقدار گفته شده را آماده کنید :

مواد لازم سمبوسه

مواد لازم سمبوسه برای 5 نفر
مواد لازممقدار لازم
سیب زمینی3 عدد
پیاز1 عدد
نان لواشبه تناسب مواد
روغنبه تناسب مواد
زرد چوبه1/4 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغنبه مقدار لازم
جعفریبه مقدار لازم

مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه​

همراه با دستور تهیه سمبوسه خانگی نمناک باشید تا مرحله به مرحله با همراهی شما بهترین سمبوسه خانگی را تهیه کنیم :

مرحله اول :آبپز کردن سیب زمینی سمبوسه​

مرحله اول :برای درست کردن سمبوسه ابتدا باید سیب زمینی ها را پوست گرفته سپس نگینی خرد کنید و بعد آبپز کنید و یا با پوست سیب زمینی را آبپز کنید. سیب زمینی ها را به همراه آب، نمک و کمی روغن بپزید. دلیل افزودن نمک و روغن به سیب زمینی این است که در هنگام پخت اگر سیب زمینی شکاف پیدا کرد و یا اینکه آب داخل آن نفوذ کرد سیب زمینی مزه دار شده باشد و مزه آب به خودش نگیرد.

آبپز کردن سیب زمینی

مرحله دوم :سرخ کردن پیازها​

در فاصله ای که سیب زمینی ها آب‌پز می شوند، پیازها را خرد کنید و در ظرف مورد نظر سرخ کنید اما اجازه ندهید که پیاز ها خیلی خشک شود و در آخر تفت دادن پیاز ها کمی زرد چوبهبه آن اضافه کنید تا پیاز ها خوش رنگ و طلایی شوند.

سرخ کردن پیاز

اگر بخواهید به مواد سمبوسه گوشت چرخ کرده اضافه کنید باید بعد از تفت دادن پیاز ها ، گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله سوم :اضافه کردن سبزی و ادویه به سمبوسه​

بعد از اینکه سیب زمینی ها به پخت رسید و سرد شد آن را با گوشت کوب له کنید و مواد سمبوسه را که شامل (سیب زمینی ، پیاز و همچنین سبزی های معطر ساطوری شده) می شود را به همراه (کمی نمک ، فلفل و زردچوبه با هم ترکیب کنید و کمی تفت دهید.

ادویه جات سمبوسه

البته باید دقت داشته باشید که هنگام پختن سیب زمینی ها هم به آن نمک زدیم و مراقب باشید که مواد سمبوسه شور نشود.

مرحله چهارم :مثلثی کردن نان سمبوسه​

می توانید مواد سمبوسه را داخل نان بریزید و نان را رول کرده و سرخ کنید، همچنین می توانید نان سمبوسه ها را مثلثی برش زده و سرخ کنید وقتی موادتان آماده شد باید نان های لواش را برش بزنید اگر میخواهید سمبوسه های بزرگ درست کنید باید نان ها را به صورت طولی و اگر سمبوسه های کوچک آنها را به صورت عرضی برش بزنید.

حالا برای پیچیدن سمبوسه از مواد بردارید و یک سمت نان قرار دهید و به حالت مثلثی نان را بپیچانید.

این مثلث چند چرخ می خورد تا تمام اضلاع آن بسته شود فقط اگر لب های نان ها خشک بود کمی مرطوبش کنید تا نان موقع کار نشکند.

پیچیدن نان سمبوسه

مرحله پنجم :سرخ کردن سمبوسه ها​

پس از پیچاندن سمبوسه ها آنها را در روغنی که حدود نیم سانت از سطح ظرف را پر کرده سرخ کنید. فقط دقت کنید برای اینکه سمبوسه ها باز نشن از سمتی که پیچیده شده اند،داخل روغن قرار دهید.

سرخ کردن سمبوسه

به جای سرخ کردن سمبوسه، میتوانید آنها را داخل فر بپزید تا سالم ترباشند.

مرحله نهایی :گرفتن روغن اضافه سمبوسه ها​

وقتی سمبوسه ها سرخ شدند طرف دیگر آن را سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روغن اضافه آن را با کاغذ خشک کن و یا قرار دادن بر روی صافی بگیرید.

سمبوسه خوشمزه
 
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,047
امتیازها
113
مدال ها
12

درست کردن سمبوسه خانگی​

سمبوسه غذایی است که ریشه آبادانی دارد بر این اساس سمبوسه سرو بیشتری را در مناطق جنوب ایران دارد، سمبوسه با سس قرمز ترکیب بسیار جذابی دارد طرز تهیه بسیار آسان و سریعی دارد که طرزتهیه سمبوسه در این بخش به آسان ترین روش ممکن بیان شده است.


سمبوسه در کنار فلافل و سوسیس بندری وهمبرگر در حال حاضر وعده ایی فست فودی محسوب می شود که اکثرا در بازارها به تعداد زیادی می توان مشاهده نمود و همچنین انواع مختلفی مانند سمبوسه رولی و سمبوسه جنوبی و هم

سمبوسه غذایی جنوبی​

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی را شروع میکنیم با ابتدایی‌ترین مرحله که باید مواد و مقدار گفته شده را آماده کنید :

مواد لازم سمبوسه

مواد لازم سمبوسه برای 5 نفر
مواد لازممقدار لازم
سیب زمینی3 عدد
پیاز1 عدد
نان لواشبه تناسب مواد
روغنبه تناسب مواد
زرد چوبه1/4 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغنبه مقدار لازم
جعفریبه مقدار لازم

مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه​

همراه با دستور تهیه سمبوسه خانگی نمناک باشید تا مرحله به مرحله با همراهی شما بهترین سمبوسه خانگی را تهیه کنیم :

مرحله اول :آبپز کردن سیب زمینی سمبوسه​

مرحله اول :برای درست کردن سمبوسه ابتدا باید سیب زمینی ها را پوست گرفته سپس نگینی خرد کنید و بعد آبپز کنید و یا با پوست سیب زمینی را آبپز کنید. سیب زمینی ها را به همراه آب، نمک و کمی روغن بپزید. دلیل افزودن نمک و روغن به سیب زمینی این است که در هنگام پخت اگر سیب زمینی شکاف پیدا کرد و یا اینکه آب داخل آن نفوذ کرد سیب زمینی مزه دار شده باشد و مزه آب به خودش نگیرد.

آبپز کردن سیب زمینی

مرحله دوم :سرخ کردن پیازها​

در فاصله ای که سیب زمینی ها آب‌پز می شوند، پیازها را خرد کنید و در ظرف مورد نظر سرخ کنید اما اجازه ندهید که پیاز ها خیلی خشک شود و در آخر تفت دادن پیاز ها کمی زرد چوبهبه آن اضافه کنید تا پیاز ها خوش رنگ و طلایی شوند.

سرخ کردن پیاز


مرحله سوم :اضافه کردن سبزی و ادویه به سمبوسه​

بعد از اینکه سیب زمینی ها به پخت رسید و سرد شد آن را با گوشت کوب له کنید و مواد سمبوسه را که شامل (سیب زمینی ، پیاز و همچنین سبزی های معطر ساطوری شده) می شود را به همراه (کمی نمک ، فلفل و زردچوبه با هم ترکیب کنید و کمی تفت دهید.

ادویه جات سمبوسه


مرحله چهارم :مثلثی کردن نان سمبوسه​

می توانید مواد سمبوسه را داخل نان بریزید و نان را رول کرده و سرخ کنید، همچنین می توانید نان سمبوسه ها را مثلثی برش زده و سرخ کنید وقتی موادتان آماده شد باید نان های لواش را برش بزنید اگر میخواهید سمبوسه های بزرگ درست کنید باید نان ها را به صورت طولی و اگر سمبوسه های کوچک آنها را به صورت عرضی برش بزنید.

حالا برای پیچیدن سمبوسه از مواد بردارید و یک سمت نان قرار دهید و به حالت مثلثی نان را بپیچانید.

این مثلث چند چرخ می خورد تا تمام اضلاع آن بسته شود فقط اگر لب های نان ها خشک بود کمی مرطوبش کنید تا نان موقع کار نشکند.

پیچیدن نان سمبوسه

مرحله پنجم :سرخ کردن سمبوسه ها​

پس از پیچاندن سمبوسه ها آنها را در روغنی که حدود نیم سانت از سطح ظرف را پر کرده سرخ کنید. فقط دقت کنید برای اینکه سمبوسه ها باز نشن از سمتی که پیچیده شده اند،داخل روغن قرار دهید.

سرخ کردن سمبوسه


مرحله نهایی :گرفتن روغن اضافه سمبوسه ها​

وقتی سمبوسه ها سرخ شدند طرف دیگر آن را سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روغن اضافه آن را با کاغذ خشک کن و یا قرار دادن بر روی صافی بگیرید.

سمبوسه خوشمزه
چقدر روغنش کمه!
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,506
پسندها
22,534
امتیازها
113
مدال ها
6
سلام جانم ممنون ❤️
سیب زمینی رو درسته پوست کنده می زاریم بپزه
سبزی فقط تره می زنیم
اگر دوست داشته باشیم گوشت چرخ کرده سرخ شده با رب یا بدون رب
نون رو کمتر می پیچم دور مواد
اخر کار یه ذره خمیر گاهی می زنم به گوشه های سمبوسه واسه که باز نشه موقع سرخ کردن

ما نون هاش رو متوازی الاضلاع برش می زنیم

بعضی نانوایی ها اگر سفارش بدی یه دور کمتر نان رو می پزن برای سمبوسه عالیه

یه سس قرمز تند کنار سمبوسه سرو می کنیم

واسه درست کردن سمبوسه پیتزایی
سويس و کالباس، پنیر پیتزا (مخلفات پیتزا)
توی نون می زاریم و سرخش می کنیم
سبزی حذف میشه از مواد اصلی سیب زمینی می مونه
 
هانا

هانا

کاربر نمونه
تاریخ ثبت‌نام
26/3/23
نوشته‌ها
590
پسندها
626
امتیازها
93
مدال ها
6
سلام جانم ممنون ❤️
سیب زمینی رو درسته پوست کنده می زاریم بپزه
سبزی فقط تره می زنیم
اگر دوست داشته باشیم گوشت چرخ کرده سرخ شده با رب یا بدون رب
نون رو کمتر می پیچم دور مواد
اخر کار یه ذره خمیر گاهی می زنم به گوشه های سمبوسه واسه که باز نشه موقع سرخ کردن

ما نون هاش رو متوازی الاضلاع برش می زنیم

بعضی نانوایی ها اگر سفارش بدی یه دور کمتر نان رو می پزن برای سمبوسه عالیه

یه سس قرمز تند کنار سمبوسه سرو می کنیم

واسه درست کردن سمبوسه پیتزایی
سويس و کالباس، پنیر پیتزا (مخلفات پیتزا)
توی نون می زاریم و سرخش می کنیم
سبزی حذف میشه از مواد اصلی سیب زمینی می مونه
منم مثل شما درست میکنم😍
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,506
پسندها
22,534
امتیازها
113
مدال ها
6
مامانبزرگپانیذ

مامانبزرگپانیذ

تاریخ ثبت‌نام
23/5/23
نوشته‌ها
37
پسندها
28
امتیازها
18
مدال ها
3
سیب زمینی روباپوست بپزید بعداز پوست کندن سیب زمینی روبکوبیدوکمی باموادپیاز وسبزی(تره وجعفری ساطوری شده)یه تفت بدید که اینکارخامی سیب زمینی هم ازبین میره وباموادمزه دارمیشه
این سبک بومی خودخوزستان هست ازرب هم استفاده نکنیدوبه موادتفت داده شده تون ازفلفل قرمزوسیاه استفاده کنید
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,506
پسندها
22,534
امتیازها
113
مدال ها
6
سیب زمینی روباپوست بپزید بعداز پوست کندن سیب زمینی روبکوبیدوکمی باموادپیاز وسبزی(تره وجعفری ساطوری شده)یه تفت بدید که اینکارخامی سیب زمینی هم ازبین میره وباموادمزه دارمیشه
این سبک بومی خودخوزستان هست ازرب هم استفاده نکنیدوبه موادتفت داده شده تون ازفلفل قرمزوسیاه استفاده کنید
سلام مامان جونم روزت بخیر
دستت درد نکنه
ممنون چشم 🌷
 
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,047
امتیازها
113
مدال ها
12
سیب زمینی روباپوست بپزید بعداز پوست کندن سیب زمینی روبکوبیدوکمی باموادپیاز وسبزی(تره وجعفری ساطوری شده)یه تفت بدید که اینکارخامی سیب زمینی هم ازبین میره وباموادمزه دارمیشه
این سبک بومی خودخوزستان هست ازرب هم استفاده نکنیدوبه موادتفت داده شده تون ازفلفل قرمزوسیاه استفاده کنید
ممنون
 
هانا

هانا

کاربر نمونه
تاریخ ثبت‌نام
26/3/23
نوشته‌ها
590
پسندها
626
امتیازها
93
مدال ها
6
سیب زمینی روباپوست بپزید بعداز پوست کندن سیب زمینی روبکوبیدوکمی باموادپیاز وسبزی(تره وجعفری ساطوری شده)یه تفت بدید که اینکارخامی سیب زمینی هم ازبین میره وباموادمزه دارمیشه
این سبک بومی خودخوزستان هست ازرب هم استفاده نکنیدوبه موادتفت داده شده تون ازفلفل قرمزوسیاه استفاده کنید
ممنون عزیز🌹
 
بالا