ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
▪︎گرفتن تلخی بادمجان پس از پخت
روش اول
اگر مقدار تلخی بادمجان معمولی است می توانید با اضافه کردن چاشنی هایی مثل آبغوره آن را کم اثر کنید.
روش دوم
روش بعدی این است که یک هویج یا سیب زمینی درون غذا بیندازید و اجازه دهید به طور کامل بپزد، سپس آن را از قابلمه خارج کرده و دور بیندازید. احتمالا با این روش مشکل شما حل می شود.
روش سوم
روش دیگر هم وجود دارد که برای خیلی از غذاها مناسب نیست ولی در تهیه غذاهایی مانند خورش بادمجان میتوانید از آن استفاده کنید. در این روش مقداری زعفران را با آب جوش دم کنید، سپس با مقداری شکر ترکیب کنید و به غذا اضافه کنید.
▪︎گرفتن تلخی بادمجان پس از سرخ کردن
اگر بادمجان را سرخ کرده اید و درون فریزر قرار داده اید و اکنون متوجه شدهاید بیش از حد تلخ است، بهتر است قید آن بزنید، چون در طب سنتی بادمجان تلخ می تواند به کبد و صفرا صدمه وارد کند. اگر تلخی بادمجان کم باشد، میتوانید با استفاده از چاشنی هایی مثل آبغوره کمی طعم تلخی آن را بگیرد.
نکات بسیار مهم :
بادمجان هایی را برای خرید انتخاب کنید که دارای پوستی مشکی، براق، سفت و بدون آثار ضربه خوردگی باشند؛ چنین بادمجان هایی تخم کمتری دارند و شیرین تر و خوشمزه تر هستند.
روش اول
اگر مقدار تلخی بادمجان معمولی است می توانید با اضافه کردن چاشنی هایی مثل آبغوره آن را کم اثر کنید.
روش دوم
روش بعدی این است که یک هویج یا سیب زمینی درون غذا بیندازید و اجازه دهید به طور کامل بپزد، سپس آن را از قابلمه خارج کرده و دور بیندازید. احتمالا با این روش مشکل شما حل می شود.
روش سوم
روش دیگر هم وجود دارد که برای خیلی از غذاها مناسب نیست ولی در تهیه غذاهایی مانند خورش بادمجان میتوانید از آن استفاده کنید. در این روش مقداری زعفران را با آب جوش دم کنید، سپس با مقداری شکر ترکیب کنید و به غذا اضافه کنید.
▪︎گرفتن تلخی بادمجان پس از سرخ کردن
اگر بادمجان را سرخ کرده اید و درون فریزر قرار داده اید و اکنون متوجه شدهاید بیش از حد تلخ است، بهتر است قید آن بزنید، چون در طب سنتی بادمجان تلخ می تواند به کبد و صفرا صدمه وارد کند. اگر تلخی بادمجان کم باشد، میتوانید با استفاده از چاشنی هایی مثل آبغوره کمی طعم تلخی آن را بگیرد.
نکات بسیار مهم :
بادمجان هایی را برای خرید انتخاب کنید که دارای پوستی مشکی، براق، سفت و بدون آثار ضربه خوردگی باشند؛ چنین بادمجان هایی تخم کمتری دارند و شیرین تر و خوشمزه تر هستند.
آخرین ویرایش توسط مدیر: