طرز تهیه خورش آق لوبیا.. 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
در بخش آشپزی سایت وطن وی دستور پخت یک خورش خوشمزه برای شما عزیزان قرار دادیم، لطفا با ما همراه باشید.
مواد لازم
پیاز: ۱ عدد بزرگ
غوره: ۱/۲ پیمانه
لوبیا سفید: ۱ پیمانه
بادمجان: ۸ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ۴ عدد
آبغوره: ۴ قاشق غذاخوری
پروتئین گیاهی: ۱۵۰ گرم
فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چای خوری
زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
نمک: به میزان لازم
Khoresh 1
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
طرز تهیه خورش آق لوبیا عالی
برای آماده کردن این خورشت خوشمزه باید ابتدا لوبیاها را به خوبی بشورید و آن را درون کاسه ای بریزید. مقداری آب روی لوبیا ریخته و به مدت ۱۲ ساعت آن را خیس کنید. خیس خوردن لوبیا موجب از بین رفتن نفخ آن می شود.

در مرحله بعدی باید پیازها را نگینی کرده و درون قابلمه ای با مقداری روغن تفت دهید. بعد از تفت خوردن پیازها و طلایی شدن، مقداری ادویه به آن اضافه کنید. زردچوبه و مقداری فلفل بزنید و بعد رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

بعد از باز شدن رنگ رب لوبیا سفیدها را آبکش کرده و بعد از گرفته شدن آب اضافی آن، لوبیا را به قابلمه اضافه کنید. مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و مقداری آب روی آن اضافه نمایید. درب قابلمه را بگذارید و بعد از اینکه لوبیاها پخته و نرم شد، بادمجان های را بشویید و به آن اضافه کنید. پوست بادمجان را کنده و و برش دهید.
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
مقداری نمک روی آن ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه به آن زمان بدهید. این کار موجب از بین رفتن تلخی بادمجان ها خواهد شد. بعد از گذشت این مدت بادمجان ها را فشار داده تا آب اضافی آن از بین برود.

بادمجان ها را درون تابه ای به همراه مقداری روغن داغ سرخ کنید. بادمجان ها را بعد از سرخ شدن، از روغن خارج نمایید. حالا در این مرحله از طرز تهیه خورش آق لوبیا باید گوجه فرنگی های شسته شده را نصف کرده و درون تابه ای سرخ کنید.

بعد از پخته شدن لوبیا مقداری نمک و آبغوره به خورش اضافه کرده تا طعم فوق العاده ای داشته باشد. در نهایت نیز بادمجان و گوجه فرنگی ها را به قابلمه اضافه کنید.
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
بعد از ۱۵ دقیقه پخت این خورش و روغن انداختن می توانید این خورشت را نوش جان نمایید. این خورشت را می توانید در کنار پلو زعفرانی نیز نوش جان کنید.
 

موضوعات مشابه

بالا