تبلیغات
تبلیغات

 

دسته بندي

تهیه شور ماهی پلو

این غذا از غذاهای جنوب ایران است.

مواد لازم :

 برنج ۳ لیوان
 شوید پاک شده و خرد شده  ۲۰۰ گرم
 ماهی شور متوسط ۱ عدد متوسط
 کشمش ۱ تا ۲ پیمانه
پودر لیموعمانی  ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
پیاز داغ ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.

 

 سپس ماهی را تمیز کرده و تکه‌تکه کنید و در آب‌کش بگذارید.

 

 

 

برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و کره یا به صورت کته یا آب‌کش بپزید.

 

روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.

 

 

کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.

 

پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.

 

نکته :
می‌توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم کنید.

Related posts:

مطالب مرتبط :
» کدام فلفل تند است کدام نیست؟
» لوبیا چشم بلبلی مخصوص تقویت معده شما
» روش تهیه بهترین و خوشمزه ترین کیک شکلاتی
» فرق عسل طبیعی از تقلبی چیست؟
» سیب زمینی را به سبک کاراملی درست کنیم
برچسب ها :

  • توصیه های طلایی برای سفر در آخرین روزهای تابستان

      توصیه های طلایی برای سفر در آخرین روزهای تابستان  ،شهریور آخرین فرصت سفر است و خیلی ها از این فرصت برای خداحافظی با تعطیلات تابستانی و گشت و گذاری خانوادگی به گوشه و کنار کشور استفاده می کنند. داشتن یک سفر خوب قواعدی دارد که باید آن را بدانید.   اگر با ماشین شخصی […]